Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Nöroloji

Demans - Vaka Sunumları - Sık ve Nadir Görülen Durumlar Daha büyük görüntüle

Demans - Vaka Sunumları - Sık ve Nadir Görülen Durumlar

9786052585375

Akademisyen Kitabevi

375,00 TL

300,00 TL

-20%


KDV Hariç: 300,00 TL

Demans, nüfus yaşlandıkça tıp mesleğinin karşı karşıya kaldığı en büyük problemlerden biridir. Hastalığın nadir görülen birçok formu tedavi edilebildiğinden, erken ve doğru tanı önemlidir. 

 

Dünyanın dört bir yanından gelen bu benzersiz vaka sunumları, klinik bulgular, bütüncül yaklaşım ve problem çözme becerilerine vurgu yaparak demansın hem ortak hem de sıra dışı nedenlerine dikkat çekmektedir.

 

Her vaka sunumu öykü, özgeçmiş - soygeçmiş, muayene ve laboratuvar bulguları yanı sıra tanı ve tartışmadan oluşmaktadır. Amaç, vaka sunumlarının dikkatlice analiz edilmesini sağlayarak tanı koyma becerisini artırmak, son teknolojik gelişmeler ışığında tanısal sınıflama ve araçlar kullanarak tedavinin yönlendirilmesidir.

Okuyucu, hangi hastalarının yakından takip edilmesi veya derhal uzman bir kliniğe yönlendirilmesi gerektiğini ayırt edebilecektir. Bu kitapta uluslararası tanınmış uzmanlar tarafından yazılmış ve düzenlenmiş olan vaka sunumları, kariyerlerinin her hangi bir aşamasındaki klinisyenlere katkı sunacaktır.

ISBN9786052585375
Basım Yılı2020
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı304
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Serge Gauthier,Padro Rosa-Neto
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Demans - Vaka Sunumları - Sık ve Nadir Görülen Durumlar

Demans - Vaka Sunumları - Sık ve Nadir Görülen Durumlar

Yorum Yaz