Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Nöroloji

Nöralterapi: Nörofizyoloji, Enjeksiyon Teknikleri ve Tedavi Önerileri Daha büyük görüntüle

Nöralterapi: Nörofizyoloji, Enjeksiyon Teknikleri ve Tedavi Önerileri

9786053354390

Nobel Tıp Kitabevi

Tükendi

288,00 TL


KDV Hariç: 288,00 TL

Bilimsel platformda Regulasyon Tıbbının dünyadaki gelişimi ve aktif olarak sağlık sistemleri içinde uygulandığı ülkelerdeki yaklaşım tarzları ile bugün birçok bilim dalı ile entegre haldedir. Ülkemizin de bu bilimsel süreçten ayrı kalmaması adına ve “bilimsel hekimlik sorumluluğu” düşüncesi ile Prof.Dr.Lorenz Fischer’in Nörofizyoloji, Enjeksiyon Teknikleri ve Tedavi Önerileri içeren bu eseri sizlere kazandırdık. 
Prof. Dr. Lorenz Fischer Bern Üniversitesi Nöralterapi Kürsü başkanı olarak bilimsel alanda Ağrı Tedavisi ve Nöralterapi yaklaşımını tanımlayan birçok makale ve kitabın yazarı olmasının yanında Türk Nöralterapi camiası tarafından iyi bilinmekte ve aynı zamanda BNR Onursal Başkanlığı da yapmaktadır. Bilimsel çalışmaları ile, İsviçre Sağlık sisteminde Nöralterapi uygulamasının aktif olarak kullanılmasını sağlaması ve nöralterapi uygulamalarının İsviçre sosyal sigortaları tarafından geri ödeme kapsamına alınmasını ve İsviçre koruyucu hekimlik sisteminde kullanımını sağlamış bir bilim adamıdır.
Kitapta enjeksiyon teknikleri için detaylandırılan zengin topografik ve fonksiyonel anatomik görseller, Nöralterapi eğitimi almış olanlar ve eğitim sürecindeki Hekimler için; Segmental yaklaşımın, VSS bağlantılarının önemini ve lokal anesteziklerin doğru yerde, doğru dozda kullanıldığında hangi hastalıklara yönelik olarak kullanılabileceği konusunda kıymetli bilgiler vermektedir. 
Nöralterapi ve Regulasyon Tıbbı uygulamalarının ülkemizde de birçok bilim dalı ile entegre olabilmesi bilimsel platformda da güçlü olmayı gerektirmektedir. Bu amaçla IFMANT müfredatı çerçevesinde BNR çatısı altında devam eden Nöralterapi ve Regulasyon Tıbbı alanındaki 23 yıllık deneyimlerimi gerek eğitimlerle gerekse basılı materyal ve bu alanda yer alan saygın ders kitapları ile aktarmayı bir görev bildim. Prof. Dr. Lorenz Fischer’in bu eseri pratik uygulamaları kadar, teorik alanda da bir başucu kitabı olarak kullanılmanızı dilerim.

ISBN9786053354390
Basım Yılı2019
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı212
Yazar(lar)Prof. Dr. Lorenz Fischer
Çeviren(ler)Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul , Prof. Dr. Yusuf Tamam

Yorum Yaz

Nöralterapi: Nörofizyoloji, Enjeksiyon Teknikleri ve Tedavi Önerileri

Nöralterapi: Nörofizyoloji, Enjeksiyon Teknikleri ve Tedavi Önerileri

Yorum Yaz