Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

MÜHENDİSLİK - TEKNİK

BİLGİSAYAR BİLİMİNE Giriş - COMPUTER SCİENCE An Overview Daha büyük görüntüle

BİLGİSAYAR BİLİMİNE Giriş - COMPUTER SCİENCE An Overview

9786053203612

Nobel Akademik Yayıncılık

476,00 TL

404,60 TL

-15%


KDV Hariç: 404,60 TL

Bilgisayar Bilimine Giriş kitabı, gerek Bilgisayar Mühendisliği gerekse diğer mühendislik alanlarındaki öğrenciler ve alana ilgi duyan diğer okuyucular için Bilgisayar Bilimleri hakkında kapsamlı bir bakış kazandırmak için yazılmıştır. 
Okuyuculara bilgisayar bilimlerine dair işlevsel bir anlayış kazandırmak amacıyla yazılan bu kitap, her bölüm ile ilgili olarak okuyucuların kendilerini deneyebilecekleri Sorular ve Alıştırmalar, Bölüm Tekrar Problemleri ve Sosyal Konular olmak üzere üç farklı kapsamda sorular içermektedir. 
Orijinali J. Glenn Brookshear ve Dennis Brylow tarafından kaleme alınan ve on ikinci baskısı yapılan bu kitap, Bilgisayar Mühendisliğine Giriş, Bilgisayar Bilimlerine Giriş gibi mühendislik alanlarında okutulan temel bilgisayar derslerinde yararlanılabilecek önemli bir kaynaktır.

ISBN9786053203612
Basım YılıKasım, 2018
Basım Sayısı12. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı636
Yazar(lar)J. Glenn Brookshear, Dennis Brylow
Çeviren(ler)Birim Balcı Demirci, Coşkun Çelik, Emine Sezer, Hacer Karacan, Hakan Kutucu, Hasan Dağ, Okan Bursa, Özgü Can, Resul Kara, Selim Bayraklı, Şenol Zafer Erdoğan, Volkan Tunalı
Editör(ler)Birim Balcı Demirci
Ebat "cm"17 x 24

Yorum Yaz

BİLGİSAYAR BİLİMİNE Giriş - COMPUTER SCİENCE An Overview

BİLGİSAYAR BİLİMİNE Giriş - COMPUTER SCİENCE An Overview

Yorum Yaz