Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

MÜHENDİSLİK - TEKNİK

Elektrik ve Elektronik Ölçmeleri Daha büyük görüntüle

Elektrik ve Elektronik Ölçmeleri

9786053200123

Nobel Akademik Yayıncılık

260,00 TL

221,00 TL

-15%


KDV Hariç: 221,00 TL

“Elektrik ve Elektronik Ölçmeleri” adlı bu kitap, daha önce Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde ve hâlen Haliç Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde vermekte olduğum derslerin bilgi birikimi ve yaptırmış olduğum laboratuvarların deneyim ve tecrübeleri sonucunda ortaya çıkmıştır.
Kitaptaki bölümler birbirinden bağımsız olduğu için sıra ile baştan sona kadar takip edilmesine gerek yoktur. Bölümler arasında değişiklik yapılabilir. Elektrik ve elektronik ölçmelerinin temel özelliği ve verilmiş olan çeşitli örnekler sayesinde bu kitap; sanat okulu, meslek yüksekokulu ve üniversite seviyesindeki geniş bir öğrenci kitlesinin faydalanabileceği şekilde hazırlanmıştır.
Kitapta 13 bölüm bulunmaktadır. Bölümlerin bir kısmı, elektroteknik bilgisi ile izlenebildiği hâlde, bazı bölümleri izlemek için temel elektronik bilgisine ihtiyaç vardır. Dijital cihazların anlatıldığı 11. Bölüm ile bilgisayar kontrollü ölçü sistemlerinin anlatıldığı 13. Bölüm’ü izlemek için, bilgisayar ve lojik devre ile ilgili temel konuların bilinmesi gerekir.

ISBN9786053200123
Basım YılıMart 2017
Basım Sayısı11. Baskı
Sayfa Sayısı510
Yazar(lar)Halit PASTACI

Yorum Yaz

Elektrik ve Elektronik Ölçmeleri

Elektrik ve Elektronik Ölçmeleri

Elektrik ve Elektronik Ölçmeleri

Yorum Yaz