Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

MÜHENDİSLİK - TEKNİK

GÜÇ ELEKTRONİĞİ Daha büyük görüntüle

Güç Elektroniği

9786053200598

Nobel Akademik Yayıncılık

497,00 TL

422,45 TL

-15%


KDV Hariç: 422,45 TL

İlk yayımlandığı tarihten beri güç elektroniği derslerini alan öğrencilerin ve bu alanda çalışan mühendislerin en önemli kaynaklarından biri olan bu kitap, güç elektroniği alanının tüm temel konularını ayrıntılı olarak ele almaktadır. Güç elektroniğinin temel ilkeleri, güç dönüştürücü devreler ve bu devrelerde kullanılan yarıiletken elemanlar anlaşılır bir dille sunulmaktadır. Hızla yaygınlaşan güç elektroniği uygulamaları hakkında kapsamlı bilgi verilmektedir. Güç elektroniğinin, anahtarlamalı güç kaynakları, kesintisiz güç kaynakları, motor sürücüleri gibi klasik uygulamaları yanında özellikle güç sistemlerine ve yenilenebilir enerji sistemlerine yönelik uygulamalarının anlatıldığı bölümler, hem öğrenciler hem de mühendisler için son derece yararlı bilgiler içermektedir. İçerdiği çok sayıda örnek problemler, gözden geçirme soruları ve sonuçları verilen problemlerle kitabın dördüncü baskısı da güç elektroniği öğrencilerinin ve mühendislerinin her an için elinde bulundurabilecekleri bir kitap olmaya adaydır.

ISBN9786053200598
Basım YılıEkim 2016
Basım Sayısı4. Basımdan Çeviri Gözden Geçirilmiş Yeni Basım
Sayfa Sayısı1042 - Kuşe
Yazar(lar)Muhammad H. Rashid
Çeviren(ler)M. Timur AYDEMİR , Nedim TUTKUN , Hasan Hüseyin ERKAYA , Sedat SÜNTER , Necmi ALTIN , Ahmet TEKE , Gökhan ŞEN , Hüseyin ALTUN , İbrahim SEFA
Editör(ler)M. Timur Aydemir , Sedat Sünter

Yorum Yaz

Güç Elektroniği

Güç Elektroniği

GÜÇ ELEKTRONİĞİ

Yorum Yaz