Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Grafik / Tasarım

Şiddete Beyaz İsyan Daha büyük görüntüle

Şiddete Beyaz İsyan

9786059942485

Akademisyen Kitabevi

150,00 TL

120,00 TL

-20%


KDV Hariç: 120,00 TL

Kendini güçsüz, zayıf ve yetersiz hissedenlerin kuşandığı bir savunma silahı; tahammülsüz ve iletişime kapalı insanların kendini gizleme yöntemidir şiddet. Halkla birebir iletişimde olan bütün meslek mensupları gibi sağlık çalışanları da şiddete en fazla maruz kalan gruplar arasında yer alır. Hayat mücadelesinde büyük emek harcayan bu insanlar çoğu kez sebepsiz yere, anlık bir öfkeye kurban gitmekte, can kurtarayım derken canından olmaktadır.

Elinizdeki kitap mesleğini yaparken şiddete maruz kalan sağlık çalışanlarının öyküleriyle dolu. Biliyoruz ki bu öyküler ne ilk ne de son şiddet öyküleri olacak. Umulur ki bu hayat öyküleri şiddeti kendine kalkan yapmış zorbaların kulağına ulaşır ve onları hayatlarının tek savunma mekanizması olarak gördükleri şiddetten vazgeçirir. Az da olsa insan hayatı için ömrünü adayan sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukları anlamalarına imkân verir.

ISBN9786059942485
Basım Yılı2015
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı181
Kitap DiliTürkçe
BISACMED024000

Yorum Yaz

Şiddete Beyaz İsyan

Şiddete Beyaz İsyan

Yorum Yaz