Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Sağlıklı Yaşıyoruz

Beyni Güçlendiren Besinler Daha büyük görüntüle

Beyni Güçlendiren Besinler

9786052993521

Pegasus Yayınları

150,00 TL

120,00 TL

-20%


KDV Hariç: 120,00 TL

Elinizdeki bir bardak süt hafızanızı etkileyebilir.

Alüminyumdan yapılmış o teneke kutu Alzheimer riskinizi artırabilir.

Peki ya mutfağınızda bekleyen muz, beyninizi güçlendirecek besin olabilir mi

Herkes iyi beslenmenin genel sağlığı desteklediğini bilir ama çok az insan bazı besinlerin –güç besinlerinin– beyni koruyup işlevini en üst düzeye çıkarabileceğinin ve hatta Alzheimer riskini çarpıcı ölçüde azaltabileceğinin farkındadır. New York Times çok satan yazarı, tıp araştırmacısı ve sağlık savunucusu Dr. Neal Barnard, en güncel araştırmaları bir araya topluyor, hafızanızı güçlendirebilen ve beyninizin sağlığını koruyabilen çığır açıcı bir program yaratıyor.

Bu üç adımlık etkili planda Dr. Barnard, beslenme düzeninizde hangi yiyeceklere yer vermeniz ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini açıklıyor, fark yaratabilecek özel egzersizleri ve takviyeleri gösteriyor. Söz konusu plan sadece beyin sağlığınızı korumakla kalmayıp ayrıca Alzheimer, felç ve düşük enerji, uyku bozukluğu, asabiyet ve odaklanamama sorunu gibi daha hafif rahatsızlıklara yakalanma riskinizi de azaltacak. İşte şu konuları keşfe çıkacaksınız:

• Bilişsel işlevi artıran en iyi besinler

• Et ve süt ürünlerinin hafızanıza karşı arz ettiği tehlikeler

• Alkolün ve kafeinin Alzheimer riskinde oynadığı şaşırtıcı roller

• Mutfak aletleri, gazlı içecek kutuları ve yaygın antiasitlerde bulunan alüminyum gibi zehirli metaller üzerine son araştırmalar

• Ayrıntılı bir menü planı, yemek tarifleri ve zaman kazandıran mutfak ipuçları

YAŞAMINIZI TÜMDEN ETKİLEYEBİLECEK BU KİTAP SİZLERE PAHA BİÇİLMEZ BİLGİLER SUNUYOR.

Beyni Güçlendiren Besinler, besinlerin vücudun ve zihnin güçlü kalmasını sağlayan inanılmaz yeteneğini gösteriyor. Eğer keskin bir zihne ve son derece sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız bu kitaptaki bilgiler kesinlikle hedefinize ulaşmanızı sağlayacak.”

-ALICIA SILVERSTONE -

 “Tavsiyelerine güvendiğim bir doktordan herkesin okuması gereken bir kitap. Beyni Güçlendiren Besinler, beyin gücünüzü en üst düzeye çıkarmanıza ve hafıza kaybıyla ilgili gelecekte karşılaşabileceğiniz sorunları önlemenize yardımcı olacak. Bunu şimdiden, unutmadan alın.”

-ELLEN DEGENERES-

“Dr. Barnard, bunamayı önlemek için basit ve etkili stratejiler sunuyor; hem de ilaçlarla değil, tadı harika yemekler ve sağlıklı yaşam tercihleriyle. Sonunda yerine getirmekten zevk duyacağınız ve yıllar boyu devam ettireceğiniz alışkanlıklar kazanacağınız düşük bütçeli ve lezzetli doktor tavsiyeleri! Toplumumuzun üstüne kara bulut gibi çöken bunama tehlikesi dikkate alındığında Beyni Güçlendiren Besinler son on yılın en önemli kitabı olma niteliği taşıyor.”

-DR. MICHAEL KLAPER -

ISBN9786052993521
Basım Yılı2017
Yazar(lar)Neal Barnard

Yorum Yaz

Beyni Güçlendiren Besinler

Beyni Güçlendiren Besinler

Yorum Yaz