Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Mikrobiyoloji immunoloji

Klinik Mikrobiyoloji Cep Rehberi Daha büyük görüntüle

Klinik Mikrobiyoloji Cep Rehberi

9786059160896

Hipokrat Kitabevi

500,00 TL


KDV Hariç: 500,00 TL

Değerli Meslektaşlarımız;

Daha önce “Medical Microbiology”, “Koneman's Color Atlas and Textbook of Diagnostic Microbiology” gibi geniş kapsamlı kitaplardan sonra öğrenciye yönelik “Basic Microbiology” kitabını da Türkçeye çevirerek bilim alanımıza kazandırdık. Özellikle teorik düzeyde yapılan çalışmalarda ve araştırmalarda çok verimli bir şekilde kullanabileceğimiz bu kitapların yanında, laboratuvar ortamında her an yanımızda taşıyabileceğimiz bir cep rehberinin çok faydalı olacağını ve Amerikan Mikrobiyoloji Derneğinin 2018 yılında yayınladığı “Pocket Guide to Clinical Microbiology” kitabının bu ihtiyaç için uygun bir seçenek olduğunu düşündük ve dört ay gibi kısa bir süre içerisinde çevirisini gerçekleştirdik.

Mikrobiyoloji bilim alanının referans kitapları arasında özgün bir yere sahip olan Klinik Mikrobiyoloji Cep Rehberi, Christopher D. Doern'un önsözünde de belirttiği gibi pratikte gerekli olan bilgilerin çoğunu başarıyla yoğunlaştırılmış şekilde ve cepte taşınabilir boyutta bir rehber olarak içermektedir. Klinik Mikrobiyoloji alanındaki son gelişmeleri de içeren bu Türkçe baskısı, laboratuvarda çalışan meslektaşlarımızın her an yanlarında taşıyabilecekleri ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekleri bir başvuru kitabı olacak; özellikle en başından; örneklerin alınması ve laboratuvara ulaştırılmasından sonuç raporunun çıkmasına kadarki süreçte yer alan her noktada ışık tutacak ve yol gösterecektir.

Klinik Mikrobiyoloji laboratuvarında rutin uygulamada kullanılan hemen hemen tüm testlerin sonuçlarının yorumlanması, çok daha hızlı ve güvenilir şekilde gerçekleşebilecektir.

ISBN9786059160896
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı410
Yazar(lar) Ahmet Başustaoğlu Prof Dr Dürdal Us

Yorum Yaz

Klinik Mikrobiyoloji Cep Rehberi

Klinik Mikrobiyoloji Cep Rehberi

Yorum Yaz