Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Matematik -İstatistik

Yaşamın izleri Daha büyük görüntüle

Yaşamın izleri

9786054649044

Akademisyen Kitabevi

125,00 TL

100,00 TL

-20%


KDV Hariç: 100,00 TL

Yaşadığım olaylardan etkilenerek yazdığım şiirlerin büyük bir kısmı gazete ve dergilerde basıldı. Kitapta yer alan şiirlerin duygularımı, düşüncelerimi ve yaşam öykümü yansıttığını düşünüyorum. Bu nedenle” Yaşamın İzleri” adını verdim. Yoğun çalışma ortamında derslerimden ve bilimsel araştırmalardan ayrı kaldığım anlardaki yaşadıklarımın bir sonucu olarak anılarımı da yansıtan satırlar uzun yıllara yayılan bir süreçte ortaya çıktı. Matematik yapmanın şiir yazmaya benzediğini de gördüm. Her birinde aradığınız güzellikler de birbirine bezemektedir.

 

Bir yıl öncesine kadar yazdıklarımı bir kitapta toplamayı düşünmemiştim. Sevdiğim dostlarımın önerileriyle ortaya çıkan bu küçük kitaptaki anılarımı sîzlerle paylaşmak beni yaşama bağlayacaktır.

 

Yayın yaşamını 16 yıldır kesintisiz sürdüren MAKİ Kültür Sanat ve Edebiyat dergisi sahibi ve yayın sorumlusu MEŞYAD (Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği) Yönetim Kurul Başkanı Sayın Abidin Güneyli’ye; basım öncesinde şiirleri değerlendirerek ve yorumlayarak verdiği destek nedeniyle teşekkür ederim.

 

Basımı gerçekleştiren Akademisyen Kitabevine teşekkürler.

 

Umutların gerçekleşmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımla...

 

Fikri Akdeniz, 02. 11.2012

ISBN9786054649044
Basım Yılı2012
Sayfa Sayısı65
Yazar(lar)FİKRİ AKDENİZ

Yorum Yaz

Yaşamın izleri

Yaşamın izleri

Yorum Yaz