Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları   

Klinisyenler İçin Yutma Floroskopi Rehberi Daha büyük görüntüle

Klinisyenler İçin Yutma Floroskopi Rehberi

9786059160162

Pelikan Kitabevi

600,00 TL


KDV Hariç: 600,00 TL

Klinisyenler İçin Yutma Floroskopi Rehberi

 Bu kitap yutma bozuklukları konusunda çalışan klinisyenlere yutma bozuklukları ve yutma floroskopisi konusunda bir rehber geliştirilmesi amacı ile yazılmıştır. Kitabın yazarı değerli dostum Peter C. Belafsyk ve Maggie A. Kuhn’a kitabın Türkçe’ye kazandırılmasında sağladıkları destek için kalpten teşekkürlerimi sunuyorum. Kitabın yutma bozuklukları alanında çalışan araştırmacı, klinisyenler ve tüm sağlık profesyonelleri için iyi bir rehber olacağı inancındayım. Ayrıca yutma bozuklukları alanında eğitimlerine devam eden lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yutma bozukluklarını tanımlama ve genel yaklaşımları öğrenme konusunda temel bilgileri edinebilecekleri bir kaynak olacaktır.

     Diğer çeviri editörlerimiz, değerli hocamız A. Ayşe Karaduman ve Selen Serel Arslan’a bölüm çevirilerini yapan Tutku SoyerFatma Ilgaz ve Gözde Sorgun’a teşekkür ederim. Ayrıca çeviri ve derleme sürecinde ortak zamanlarımızdan feragat eden sevgili eşim Meltem Demir’e ve oğlum Kuzey’e tüm akademik yaşamımda olduğu gibi bu kitapta da verdikleri destek için teşekkür ederim.

Dr. Fzt. Numan Demir
                                                Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
                                                                  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

ISBN9786059160162
Basım Yılı2015
Kitap DiliTÜRKÇE
Çeviri Editörü Dr. Fzt. Numan Demir, Dr. Fzt. Selen Serel Arslan, Prof. Dr. Ayşe Karaduman

Yorum Yaz

Klinisyenler İçin Yutma Floroskopi Rehberi

Klinisyenler İçin Yutma Floroskopi Rehberi

Klinisyenler İçin Yutma Floroskopi Rehberi

Yorum Yaz