Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları   

Bailey Baş & Boyun Cerrahisi - Otolarengoloji Daha büyük görüntüle

Bailey Baş & Boyun Cerrahisi - Otolarengoloji

9789752773639

Güneş Tıp Kitabevi

Tükendi

Çeviri Editör(ler): : Prof. Dr. Nazım KORKUT

BAILEY
 BAŞ & BOYUN CERRAHİSİ OTOLARENGOLOJİ
2011 TÜRKÇE

“ KBB’nin Tüm Dünya’da Satış Rekorları Kıran Eseri Şimdi Türkçe. Akıcı Dili, 3 Boyutlu Çizimleri, Kusursuz Konu Anlatımıyla Satış Listelerinde 1 Numara. Mesleğinizi Yaparken Muhakkak Bailey’e İhtiyacınız Olacak…”

  • 2 Cilt
  • 3050 Sayfa Mükemmel Çizim
  • 30 Yeni Bölüm
  • 335 Ünlü Yazar

Üç bin sayfayı aşkın hacmiyle kulak burun boğaz ve baş boyun cerrahisi hekimlerinin her türlü gereksinimine yanıt verebilecek kitapta bilim dalının en modern tıbbi ve cerrahi uygulamaları ve diğer destekleyici yöntemlere yer verilmiştir.
 

  • Her kulak burun boğaz hekiminin elinin altında bulunması gereken çok önemli güncel bir eser. Dördüncü baskısı yapılan bu klasik eser onlardan biri olup, farklı öğrenme tekniğiyle okuyucuların beğenisini kazanmıştır.
  • Otolarengolojik uygulamaların yanı sıra hekimlik mesleğinin profesyonelce nasıl icra edileceğinden, yaşam tarzına ve gelecek planlamasına kadar çok orijinal konular okuyucuların dikkatlerine sunulmuştur.
ISBN9789752773639
Basım Yılı2011
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı3050
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Nazım KORKUT

Yorum Yaz

Bailey Baş & Boyun Cerrahisi - Otolarengoloji

Bailey Baş & Boyun Cerrahisi - Otolarengoloji

Yorum Yaz