Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

odyoloji

Odyoloji Klinik Uygulama Protokolleri Daha büyük görüntüle

Odyoloji Klinik Uygulama Protokolleri

9786059160940

Hipokrat Kitabevi

300,00 TL


KDV Hariç: 300,00 TL

Değerli Okurlar;

Odyoloji’nin Türkiye’deki yolculuğu Hacettepe Üniversitesinde başladı. Bu yolculuk dünden bu güne 50 yıl sürdü ve yolculuk devam ediyor. Trene her yıl binenler oldu ve belli duraklarda zamanı gelince inenler oldu. Yolculuk sırasında en büyük hayal kitap yazmaktı. Hep denemeler yapıldı, uzun süreler geçti tamamlanamadı. Hayaller yarım ve yarına kaldı. Odyoloji lisans programının başlaması ile bu açık daha fazla göze batmaya başladı. Alanda çalışanlar bir boşluğu dolduracak güzel eserler çıkardılar ama hala yeterli değildi. Günümüz Odyolojisi klinik uygulamalardaki yoğunluk kadar teknolojik yoğunluğa da sahiptir. Bu nedenle de daha çok bilgi ve deneyim paylaşımına ihtiyacımız var. Her bir bölüm ayrı ayrı işlenebilir fakat biz burada klinik pratikte size yararı olabileceğini düşündüğümüz deneyimlerimizi ve uygulama protokollerimizi paylaşmak istedik. İşitme sisteminin değerlendirilmesinde kullanılan ölçümlerin yanı sıra  denge sisteminin değerlendirmesinde önemli yere sahip vestibüler değerlendirme yöntemleri ve vestibüler rehabilitasyon alanlarında yararlı bilgileri sizlerle buluşturduk. Baş dönmesi ve denge bozukluğu şikayeti ile kliniğe başvuran bireylerin değerlendirilmesinde klinikte en sık kullanılan testlere ve vestibüler rehabilitasyonun ana hatlarına yer verdik. Umarım amacımıza ulaşmışızdır. Yıllardır özlemini duyduğumuz bu ilk kitabımızla sizlere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kitabın hazırlanması sırasında bilgi ve deneyimlerini paylaşan değerli yazarlara teşekkürlerimizi sunarız.

ISBN9786059160940
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı200
Yazar(lar)Prof. Dr. Gonca SENNAROĞLUProf. Dr. Esra YÜCELDoç. Dr. Meral Didem TÜRKYILMAZDr. Öğr. Üyesi Betül ÇİÇEK ÇINARDr. Öğr. Üyesi Merve BATUK

Yorum Yaz

Odyoloji Klinik Uygulama Protokolleri

Odyoloji Klinik Uygulama Protokolleri

Yorum Yaz