Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları   

Endoskopik Sinüs Cerrahisi İçin Paranazal Sinüs Tomografisi Daha büyük görüntüle

Endoskopik Sinüs Cerrahisi İçin Paranazal Sinüs Tomografisi

9786059354516

Akademisyen Kitabevi

200,00 TL

160,00 TL

-20%


KDV Hariç: 160,00 TL

Değerli meslektaşlarım,

Anabilim Dalımız Öğretim üyelerinden Dr. Can Alper Çağıcı’nın “Endoskopik Sinüs Cerrahisi İçin Paranazal Sinüs Tomografisi” kitabının sizlere sunulur hale gelmesinden dolayı çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Değerli meslektaşım Can Alper Çağıcı’nın bu çalışmasına gelene dek aynı konuda yurt içi ve dışı kongrelerde sunulmuş, dergilerde yayınlanmış Tomografi çalışmalarını konuya ilgi duyan meslektaşlarım takip etmiş olabilirler. Tüm o çalışmaların ve devam eden ilginin sonucunda Can’ın bu eseri ortaya koymasını alanımız ilgi duyanlara çok yararlı bir hizmet görmekteyim.

Kitabı okuyacak meslektaşlarımıza sunulan görsel materyalin tümü Başkent Üniversitesi KBB kliniğinde takip edilen hastalara ait detaylı bilgi ve belgelerden oluşmaktadır. Bu yönü ile de özgün bir kitabı okuyor olacaksınız.

Kitabın ana hedef kitlesi KBB asistanları, board sınavları hazırlığındaki genç uzmanlar ve ilgili başlık altında başvuracak kaynak arayan tüm meslektaşlarımızdır. Bunun da ötesinde KBB stajı yapan ve KBB Hastalıkları alanına ilgi duyan öğrencilerimiz için de bir başvuru kitabı olarak düşünülmeli ve araştırma klinikleri ve Tıp Fakülteleri KBB Anabilim Dalı kütüphanelerinde de bulunmalı diye düşünmekteyim.

Yakın zamanda Profesörlük atamasını beklediğimiz Can Alper’in yoğun klinik çalışmaları arasında bu kitabı bizlere hazırlamak için ayırdığı zaman ve emek için kendisini kutluyorum. Anabilim Dalımız arşivine böyle yararlı bir eser kazandırdığı için de teşekkür ediyorum.

 

ISBN9786059354516
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı108
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Can Alper Çağıcı
BISACMED066000

Yorum Yaz

Endoskopik Sinüs Cerrahisi İçin Paranazal Sinüs Tomografisi

Endoskopik Sinüs Cerrahisi İçin Paranazal Sinüs Tomografisi

Yorum Yaz