Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kardiyoloji   

Acet Kardiyovasküler Sistem Farmakolojisi Daha büyük görüntüle

Acet Kardiyovasküler Sistem Farmakolojisi

9786057853110

200,00 TL

160,00 TL

-20%


KDV Hariç: 160,00 TL

Her geçen gün güncellenen bilgileri ile “Farmakoloji” bilimi, klinik yaklaşımlardaki önemi ile de oldukça önemli bir yere sahiptir. Uzun zamandır Dünya Sağlık Örgütü’nün istatistiklerinde ilk sırada yer alan “Kardiyovasküler Hastalıklar”, üzerinde halen en çok çalışılan alanların da başında gelmektedir. Her geçen yıl Farmakoloji’deki güncel literatür verileri ışığında tedavi protokollerinde güncellemeler yapılmaktadır. Elinizdeki kitap, gerek lisans ve lisansüstü öğrencilerine gerekse kardiyovasküler hastalıklar üzerinde çalışan akademisyenler için güncel literatür ve kılavuzlar eşliğinde hazırlanmış bilimsel bir eserdir.

 

Hayat boyu öğrenme programlarında da önemli bir yeri olan kardiyovasküler farmakoloji konularını işlediğimiz bu kitapta, otonom sinir sistemi farmakolojisi’nden antikoagülan ilaçlara, kalp yetmezliğinde kullanılan ilaçlardan pulmoner arter hipertansiyon tedavisindeki güncel yaklaşımlara kadar geniş bir konu yelpazesi yer almaktadır. Kitabın yazımında aynı zamanda görseller ve diyagramlar da kullanılarak okuma kolaylığı sağlanması amaçlanmıştır.

ISBN9786057853110
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı308
Yazar(lar)Prof. Dr. H. Ahmet ACET, Prof. Dr. Hakan PARLAKPINAR

Yorum Yaz

Acet Kardiyovasküler Sistem Farmakolojisi

Acet Kardiyovasküler Sistem Farmakolojisi

Yorum Yaz