Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Current Güncel Obstetrik ve jinekoloji Tanı ve Tedavi Daha büyük görüntüle

Current Güncel Obstetrik ve jinekoloji Tanı ve Tedavi

9789752778719

Güneş Tıp Kitabevi

2 300,00 TL


KDV Hariç: 2 300,00 TL

En zor obstetrik ve jinekoloji sorularını bile cevaplamak için hazırlanmış güncel, klinik odaklı dünyada çok satan eser.

LANGE Güncel, kapsamlı ve klinik tanı ve hasta yönetiminin pratik yönlerine odaklı tek obstetri ve jinekoloji kaynağıdır.

 

*** Bireyselleştirilmiş tıbbi yaklaşımlar da dahil olmak üzere en son araştırmaları ve gelişmeleri yansıtacak şekilde genişletilmiş ve kapsamlı bir güncelleme içerir.

 

*** Kadın hastalıkları ve doğum asistanları, uzmanları ve öğrenciler için hem sık hem nadir görülen hastalıkların yönetimine yönelik olağanüstü bir rehberdir

 

Çok Satan Kitabın, Yeni Baskısının Özellikleri:

    • 1000’den fazla hastalık ve rahatsızlığı içeren uygulamaya hazır içerik

    • Özet ve klinik gereklilik arasında mükemmel bir denge kurarak hızlı teşhis, etkili tedavi ve iyileştirilmiş sonuçlar için tam olarak gereken miktarda bilgi

    • Hastalıkların önlenmesi ve kanıta dayalı tıbba güçlü vurgu

    • Yüzlerce anatomik çizim, resim, diyagram, tablo ve grafikler

    • YENİ BÖLÜM: Korpus Uterinin Benign Hastalıkları ve iki önemli konu olan Gebelikte Kardiyak Hastalıklar ve Gebelikte Pulmoner Hastalıklar ile ilgili daha ayrıntılı ve odaklanmış kapsam

    • Hasta başı kullanımına uygun pratik olarak dizayn edilmiş bir kaynak

 

Günümüzde bilgi çok hızlı değişmekte ve yine bu süreçte değişen bilgiyi takip etmek oldukça önem arz etmektedir. Teknoloji çağında oldukça fazla veriye kolayca ulaşmak mümkün olmakla birlikte, bu verilerin güncelliğinin yanısıra doğruluğu da bir o kadar önemlidir. O nedenle "Current Diagnosis & Treatment-Obstetrics & Gynecology” kitabının 12. Baskısı bu amaç doğrultusunda, doğru ve güncel bilgiye ulaşmada en önemli yardımcınızdır.

ISBN9789752778719
Basım Yılı2022
Sayfa Sayısı1104
Çeviri EditörüProf. Dr. M. Bülent Tıraş, Prof. Dr. A. Yiğit Çakıroğlu

Yorum Yaz

Current Güncel Obstetrik ve jinekoloji Tanı ve Tedavi

Current Güncel Obstetrik ve jinekoloji Tanı ve Tedavi

Yorum Yaz