Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Pelvik Taban Bozuklukları Ve Ürojinekoloji Daha büyük görüntüle

Pelvik Taban Bozuklukları Ve Ürojinekoloji

9786056779411

Modern Tıp Kitabevi

Tükendi

700,00 TL


KDV Hariç: 700,00 TL

Bu kitap Ürojinekoloji ve Pelvik Bozuklukları alanında bilime katkı sağlamak için ortak bilince sahip dört eğitim gönüllüsü tarafından hayata geçirilmiştir. Ürojinekoloji ve Pelvik Taban Bozukluklarına multidisipliner yaklaşım konusunda hissedilen eksiklik bu kitabın hazırlanıp yayınlanmasına yol açan en önemli itici güç olmuştur. Kitabın hazırlık aşamasında, yazım dili açısından "Türk Tıp Dili" konusunda ortak görüş birliği olmadığından yazarlar özgür bırakılmıştır. Bu hususun okuyucular tarafından anlayışla karşılanacağını öngörüyoruz.
Bu kitapta meslektaşlarımızın Ürojinekoloji ve Pelvik Taban Bozuklukları ile ilgili hastalarını tedavi edebilecek bilgi ve becerilerini güncellemeyi hedefledik. Kadın ahstalıkları ve Doğum'la birlikte Genel Cerrahi, Üroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tecrübeli, uluslararası saygınlığı olan akademisyenlerin katkılarıyla kitabımızın amacına ulaşacağını ümit ediyoruz

ISBN9786056779411
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı327
Yazar(lar)Prof. Dr. Melike Doğanay, Doç. Dr. Sabri Cavkaytar, Doç. Dr. Orhan S. Aksakal, Doç. Dr. Kuntay Kokanalı

Yorum Yaz

Pelvik Taban Bozuklukları Ve Ürojinekoloji

Pelvik Taban Bozuklukları Ve Ürojinekoloji

Yorum Yaz