Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İŞLETME

Rekabet Gücü Stratejisi Olarak Kümeler ve Yığılma Ekonomileri Daha büyük görüntüle

Rekabet Gücü Stratejisi Olarak Kümeler ve Yığılma Ekonomileri

9786052396049

Akademisyen Kitabevi

100,00 TL

80,00 TL

-20%


KDV Hariç: 80,00 TL

Bu kitap, geçmişten günümüze bölgesel gelişme ve bölgesel gelişmenin temel dinamiğini oluşturan rekabet gücü olgusundaki değişimi kavramsal ve kuramsalbakış açısıyla ortaya koymaktadır.

Yedi bölüm olarak tasarlanan kitabın birinci bölümünde, teorik yaklaşımlar çer­çevesinde rekabet gücü olgusu, çeşitli coğrafi ölçeklerde rekabet gücü ve unsurları ile rekabet gücü olgusunun değişen içeriği incelenmiştir. İkinci bölümde tarihsel süreç içinde teorik yaklaşımların rekabet gücüne bakış açısı değerlendirilmiştir. Üçüncü bölümde son yıllarda alternatif bir yaklaşım olarak kümeler ve kümelerdeki gelişme dinamikleri üzerinde durulmuş, dördüncü bölümde, kümelerde ortaya çıkması beklenen rekabetçi sürecin unsurları ele alınmıştır. Beşinci bölümde kümelerde rekabetçi gelişmeyi sağladığı öne sürülen süreçler, altıncı bölümde ise kümelerde rekabetçi gelişmeninperformansölçütleri açıklanarak, uluslararası literatürde küme örnekleriyle kitap tamamlanmıştır

ISBN9786052396049
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı104sayfa
Editör(ler)Necla AYAŞ

Yorum Yaz

Rekabet Gücü Stratejisi Olarak Kümeler ve Yığılma Ekonomileri

Rekabet Gücü Stratejisi Olarak Kümeler ve Yığılma Ekonomileri

Yorum Yaz