Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İŞLETME

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE STRATEJİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Daha büyük görüntüle

İşletmelerindKonaklama e Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi

9786053204053

Nobel Akademik Yayıncılık

210,00 TL

178,50 TL

-15%


KDV Hariç: 178,50 TL

Bu kitap, konaklama sektöründe stratejik insan kaynakları yönetimine yönelik bir iklim oluşturmak ve bir taraftan geleneksel insan kaynakları fonksiyonlarını bu örgütsel iklim içinde incelerken; diğer taraftan da konaklama sektörü yöneticilerinin etkin bir insan kaynakları programı uygulayabilmeleri için ihtiyaç duydukları birikim ve becerileri ortaya koymak amacıyla yayımlanmıştır.
Konaklama İşletmelerinde Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi kitabı üç kısma ayrılmıştır. Kısım 1’de konaklama sektöründe uygulanan stratejik insan kaynakları yönetimi işlenmektedir. Kısım 2’de insan kaynakları yönetiminin geleneksel fonksiyonları konuları yer almaktadır. Kısım 3’te ise insan kaynakları yönetiminde başarılı olabilmek için gereken beceriler işlenmiştir. On iki bölümden oluşan bu kitabın her bölümünde, konaklama yöneticiliği için gereken bilgilerin yanı sıra, bu bilgilerin kullanılabilmesi için gereken becerilerin ve yeteneklerin geliştirilebilmesine yönelik uygulamalar bulunmaktadır. 
Kitabın konaklama sektörü uygulamalarına yer vermesi ve beceri kazandırması açılarından önemli bir boşluğu dolduracağı; kitabın akademik öğrenimin yanı sıra, konaklama sektöründe yönetici ve çalışanlar için de faydalı olacağı düşünülmektedir.

ISBN9786053204053
Basım YılıEylül, 2016
Basım Sayısı1. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı216 - Renkli
Yazar(lar)Dori Finley Dennison , Melvin R. Weber
Çeviren(ler)Adem Gülgönül , Arif Güngör , Arif Yılmaz , Canan Çetin , Emrah Özkul , Erkan Taşkıran , Gül Bayrakcı , Haluk Tanrıverdi , N. Öykü İyigün , Nihat Alayoğlu , Oğuz Türkay , Orhan Akova
Editör(ler)Haluk Tanrıverdi , Arif Yılmaz

Yorum Yaz

İşletmelerindKonaklama e Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi

İşletmelerindKonaklama e Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE STRATEJİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ - Strategic Hospitality Human Res ources Management

Yorum Yaz