Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İŞLETME

SATIŞ HAKKINDA HER ŞEY Daha büyük görüntüle

SATIŞ HAKKINDA HER ŞEY

9786058462304

Dünya Tıp Kitabevi

120,00 TL


KDV Hariç: 120,00 TL

“Bu kitabın en önemli özelliği engin tecrübelere dayanılarak yazılmış olması. Akademik bilgilerin, deneyimlerle uyumlu bir şekilde harmanlandığı ve hayatını satış işine adamış yazarlarımızın samimi paylaşımlarının yer aldığı faydalı bir çalışma.” 
Ali Y. KOÇ
KOÇ Holding Yönetim Kurulu Üyesi

Satıcılık mesleğine yeni başlayanlara yol gösteren, kıdemli satıcıları da yolda tutup tazeleyecek ve derinlik sağlayacak içerikte bir kitap. Farklı 3 sektörde satış ve satış psikolojisini hayatın içinden örnek ve verilerle harmanlamış; satıcıları ve satış yöneticilerini iş kalitesi, verimlilik ve etkinlik konusunda düşündürecek bir kitap ...
Türkçe bir satış kitabını okurları ile buluşturduğu için sevgili Osman Ceylan, Mehmet Güler ve G. Hakan ŞAHİN’ e teşekkürler... 
Enis ARSLAN
SBM Derin ve İleri Eğitim Danışmanlık; 
Eğitim Danışmanı, Yönetici ve Liderlik Koçu


Sektöründe önemli deneyimler kazanmış ve deneyimlerini paylaşma mutluluğuna erişmiş yazarlarımızın bu eserinin, pazarlama deneyimi olan ve olmayan herkese faydalı olacağına inanıyorum.
Yazarlarını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. 
Yrd. Doç. Dr. Fazıl CANBULUT
Erciyes Üniversitesi

ISBN9786058462304
Sayfa Sayısı240
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Osman Ceylan

Yorum Yaz

SATIŞ HAKKINDA HER ŞEY

SATIŞ HAKKINDA HER ŞEY

Yorum Yaz