Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İŞLETME

Müşterinin Kalbine Yolculuk Daha büyük görüntüle

Müşterinin Kalbine Yolculuk

9786051510224

Hayat Yayın Grubu

16,67 TL

13,34 TL

-20%


KDV Hariç: 13,34 TL

Yazarın çeyrek asırlık bankacılık tecrübeleri ışığında hazırladığı Bankacılıkta Satışın El Kitabı-1: MÜŞTERİNİN KALBİNE YOLCULUK", satışı ve müşteriyi tanıma yolculuğu ile profesyonelleşme yolculuğu şeklinde iki bölümden oluşmaktadır. 

I. Bölümde 'Satışı ve Müşteriyi Tanıma Yolculuğu' kapsamında: Temel kavramlardan; pazarlamanın gelişim seyri, pazarlama ve satış, müşteri, temel bankacılık ürünleri, satın alma süreci, dağıtım kanalları, rakipler ve yasal çerçeve konuları örnek olaylarla birlikte ele alınmıştır.
II. Bölümde 'Profesyonelleşme Yolculuğu' kapsamında ise: Kişisel satışı ilgilendiren; kişisel satışın özellikleri, "Tek kişilik bankalar" için satışta zaman yönetimi, satış iletişimi, başarılı satış danışmanlarının ortak özellikleri ve özgün satış tarzının inşası konuları örnek olaylarla birlikte işlenmiştir.

Müşterinin Kalbine Yolculuk Kitabına Ait Meslek Duayenlerinin Görüşleri
Bankacılık değişiyor özellikle de alternatif dağıtım kanalları internet, SMS, bankamatikler bankacılığın geleneksel yüzünü zorluyor. Bankacılıkta 2.0 dönemi başladı 3.0'a geçilmek üzere. Ancak değişimi yakalamak bile bankacılıkta "pazarlama ve satış" arasındaki farkı kavramaktan geçiyor. Bankalar tüketiciyi gerçekten müşteriye çevirebilirlerse başarılı olabiliyorlar. Bu nedenle de bankacılığın sadece "para üretimi ve kaydı" olmadığını "pazarlama" işlevini "satış" işlev ile entegre etmeden "müşterinin kalbinin" kazanılmadığını anlayan bankacılara gereksinim var. Osman Çelebi bu bankacılardan biri. Yirmi beş yıllık uygulamacı. Kitabını okurken çok heyecanlandım ve çok şey de öğrendim. Bankacılık alanında özellikle pazarlamaya yaklaşımı değiştirebilecek gözlemler ve öneriler var. Kutluyor ve öneriyorum. 
-Prof. Dr. Ali Atıf BİR- 

"Müşterinin Kalbine Yolculuk", müşterinin sadece aklına değil de kalbine de hitap etmenin önemine işaret ediyor. Müşteriyi dinlemenin, ihtiyacını doğru tespit etmenin, ona bir değer önermenin, onun banka ile ilişkisindeki deneyiminin ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz. Bu kitabın ayırt edici bir özelliği de, "bankacılıkta satışın" bir akademisyen tarafından değil "bizzat o sektörün içinden gelen bir yönetici" tarafından yazılmış olması. Kitabı okurken Osman Çelebi'nin biriktirdiği onca tecrübenin satırlara nasıl damıtıldığını ve müşterinin bir bankanın en önemli aktifi olduğunu bize nasıl hatırlattığını göreceksiniz…Satış gibi mekanik bir süreci insanı merkeze koyarak her iki tarafın kazandığı bir süreç olarak tasarlayabilen ve bunu oldukça akıcı bir üslupla ifade etmeyi başarabilen Osman Çelebi'nin bu kitabı gerek akademik camiada gerekse de bankacılıkta, bundan böyle en önemli referans kaynaklarından biri olmaya aday. 
-Hüseyin AYDIN
Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı,
Ziraat Bankası Genel Müdürü-

Bankacılıkta yeni müşteri kazanmak ve mevcut müşterinin sadakatini sağlamak en önemli hedeftir. Bu hedefin gerçekleştirilmesinin baş aktörü olan satıcıların hedefe ulaşabilmeleri için, sahip olmaları gereken bilgi ve becerilerin yanı sıra, bunların müşteri beklentilerine uygun şekilde hizmet pratiğine dönüştürülmesi önem arz etmektedir. Osman Çelebi'nin "MüşterininKalbine Yolculuk" kitabı bu kapsamda doyurucu bilgi ve aktif satış tecrübelerin paylaşıldığı satıcının, zihnen ve bedenen satışa hazırlanmasına yönelik güzel bir eserdir. 
-Ramazan GÜNDÜZ
Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı-

Kişiliğinizle müşteri karşısındaki tutumunuz arasındaki ilişkiyi keşfettiğiniz zaman, kalıcı ve sürdürülebilir satış başarılarını yakalayabilirsiniz. Osman Çelebi kitabında "Satışı Tanıma Yolculuğu ve Profesyonelleşme Yolculuğu" konuları ile tam da buna ışık tutuyor. Satıcının "özgün satış tarzının inşasına" önemli bir yol göstericilik yapan çalışmasını yaşamından süzdüğü örneklerle anlaşılır ve zevkle okunur hale getirmiş. Satışla ilgilenen herkesin bu çalışmadan yararlanabileceğini düşünüyorum. 
-Hakan ATEŞ
Denizbank Genel Müdürü-

Müşterinin Kalbine Yolculuk, bankacılıkta satış ve pazarlamanın inceliklerini kolay anlaşılır bir dille anlatarak teori ile pratiği ustaca birleştiren, bankacılık sektöründe Kariyer yapmak isteyen ve kariyerinin ilk basamaklarında olanlar için kesinlikle gözardı edilmemesi gereken temel başvuru kaynağı niteliğinde bir eser. 
-V. Derya GÜRERK 
Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü-

Müşterinin kalbine yolculuk kitabı, tecrübeli bir bankacıdan meslekteki önemli anahtarların, yeni nesillere aktarılmak üzere çok güzel bir şekilde bir araya getirilerek sürükleyici bir anlatımla öne çıkarıldığı bir eser olmuş. 
-Ahmet BEYAZ
BANK ASYA Genel Müdürü-
(Tanıtım Bülteninden)

ISBN9786051510224
Basım Yılı2013
Sayfa Sayısı242
Yazar(lar)Osman ÇELEBİ

Yorum Yaz

Müşterinin Kalbine Yolculuk

Müşterinin Kalbine Yolculuk

Yorum Yaz