Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İKTİSAT / EKONOMİ / MALİYE

Kurumsal Yönetişim: Teorik Bir Çözümleme Denemesi Daha büyük görüntüle

Kurumsal Yönetişim: Teorik Bir Çözümleme Denemesi

9786257106566

Akademisyen Kitabevi

250,00 TL

200,00 TL

-20%


KDV Hariç: 200,00 TL

Kurumsal Yönetişim: Teorik Bir Çözümleme Denemesi

Kurumsal yönetişimin teorik bir çözümlenmesinin denendiği bu çalışmada yazar, kurumsal yönetişimin sadece bir etiket olmadığını, arkasında teorilerin, yaklaşımların ve geniş bir külliyatın olduğunu örnekler ile inceleme amacı gütmektedir.

Yazarı bu çalışmayı yapmak konusunda harekete geçiren temel güdü, bugün kurumsal yönetişim adını verdiğimiz kavramdaki boşlukların ancak iktisadî düşüncenin öncülüğünde çözülebileceği düşüncesidir. Yazarı bu görüşe sevk eden, yönetim bilimlerinin ve özellikle finansman biliminin iktisat biliminden bir ebeveyn-çocuk ilişkisinde olduğu gibi etkilenmesidir.

Bugün iktisada yön veren düşünceler, iktisadı bilinen homo economicus’tan koparmaya evrilmektedir. Kurumsal yönetişim de bu uğraşların dolaylı ya da doğrudan bir sonucudur.

Kitabın yararlı olacağı umuduyla…

Olcay Ölçen - Mayıs 2020

ISBN9786257106566
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı322 sayfa Kağıt: 1. Hamur 70 gr
Yazar(lar) Olcay ÖLÇEN

Yorum Yaz

Kurumsal Yönetişim: Teorik Bir Çözümleme Denemesi

Kurumsal Yönetişim: Teorik Bir Çözümleme Denemesi

Yorum Yaz