Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İKTİSAT / EKONOMİ / MALİYE

Dünya Ekonomisi -Tehdit ve Fırsatlarıyla- Daha büyük görüntüle

Dünya Ekonomisi -Tehdit ve Fırsatlarıyla-

9786051331232

Nobel Akademik Yayıncılık

154,00 TL

130,90 TL

-15%


KDV Hariç: 130,90 TL

Küreselleşmenin yoğunlaştığı günümüz koşullarında millî ekonomik sorunları, küresel tehdit ve fırsatları dikkate almadan, küresel meseleleri de millî problemleri yerinde çözmeden, hâlledebilmek mümkün gözükmemektedir.

 

Ayrıca, ülkelerin kalkınması bağlamında iktisat teorisinin yeniden sorgulanması çerçevesinde sosyal bir disiplin olan iktisadın genel geçerliliğinin olmayışı, her milleti döneminin ve şartlarının gereği olan bağımsız iktisat politikalarını oluşturmaya zorlamaktadır.

 

Bu anlamda sermaye olgusunun, kapital temelli bir düşünce yerine, insan merkezli bir anlayışla yeniden yorumlanması zorunluluğu göz ardı edilmemelidir.

 

İlgili kaygılarla kaleme alınan bu kitapta, Dünya'nın kahir ekseriyetine hâkim olan azgelişmişlik ve yoksulluk problemlerinin çözümü için alışılmışın dışındaki iktisadi yaklaşımları ve çözüm önerilerini bulmanız mümkündür.

 

“İnsan kapitale değil, kapital insana hizmet ettiği vakit, Dünyada barış ve refah gerçekleşecektir.”
M.K.

ISBN9786051331232
Basım YılıAralık, 2018
Basım Sayısı4. Baskı
Sayfa Sayısı244
Yazar(lar)Mehmet Karagül
Ebat "cm"16x23,5

Yorum Yaz

Dünya Ekonomisi -Tehdit ve Fırsatlarıyla-

Dünya Ekonomisi -Tehdit ve Fırsatlarıyla-

Yorum Yaz