Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Cerrahi Hemşireliğinde Güncel Uygulamalar Daha büyük görüntüle

Cerrahi Hemşireliğinde Güncel Uygulamalar

9786052369340

Çukurova Nobel Tıp Kitabevi

Tükendi

Tıp biliminin eski ve önemli bir dalı olan cerrahi, insanlık var olduğundan itibaren mevcuttur. Tarih boyunca zaman zaman durağan ve gerileme süreçleri olsa da günümüzde cerrahi tedavi ve bakım uygulamaları, ileri teknolojiler ve güncel yöntemler kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Cerrahi hemşireliği de, cerrahi girişim öncesinde, girişim sırasında ve sonrasında bireyin psikolojik, fizyolojik ve sosyo-kültürel ihtiyaçlarının giderilmesini, bireyselleştirilmiş hasta bakımının uygulanmasını, iyilik halinin tekrar sağlanması ve yükseltilmesinden sorumlu, hemşirelik işlevlerinin biyolojik, fizyolojik ve davranış bilimi üzerine temellendirilmiş profesyonel bir bilim dalıdır.

Cerrahi Hemşireliğinde Güncel Uygulamalar konulu bu kitapta, cerrahi hastalıklarda güncel teknolojiler ve yöntemlerle cerrahi hastasının ameliyat öncesi, sırası ve sonrası bakımına açık, kolay anlaşılır ve akıcı nitelikte yer verilmiştir. Kitaptaki her bir konu öğrenmede etkinliği kanıtlanmış kavram haritalarıyla desteklenmiştir. İçinde bulunduğumuz Covid-19 küresel salgınında cerrahi hastalıkların yönetimine de bu kitapta yer verilmiş olması, hemşirelik bölümünde öğrenim gören lisans düzeyindeki ve cerrahi hastalıkları hemşireliği alanında lisansüstü eğitim yapan öğrencilerin yanı sıra klinik alanda görev yapan cerrahi hemşirelerin başvuru kitabı niteliğinde olmasını sağlayacaktır.

ISBN9786052369340
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı800 renkli basım
Yazar(lar)Prof. Dr. Sevim ÇELİK

Yorum Yaz

Cerrahi Hemşireliğinde Güncel Uygulamalar

Cerrahi Hemşireliğinde Güncel Uygulamalar

Yorum Yaz