Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Temel İç Hastalıkları Hemşireliği ve Farklı Boyutlarıyla Kronik Hastalıkla Daha büyük görüntüle

Temel İç Hastalıkları Hemşireliği Ve Farklı Boyutlarıyla Kronik Hastalıklar

9786052369012

Çukurova Nobel Tıp Kitabevi

450,00 TL


KDV Hariç: 450,00 TL

Sağlık alanında ve teknolojide meydana gelen hızlı değişiklikler hemşirelik hizmetlerini de etkilemekte ve bu nedenle bilgilerimizin güncellenmesi kaçınılmaz olmaktadır. Özellikle yaşam süresinin uzaması, tanı ve tedavi yöntemlerindeki gelişmeler gibi nedenlerle kronik hastalıklar artmakta ve bireylerin bakımı ve hastalıkların tedavisinin yanı sıra; hastaların bir bütün olarak fiziksel, emosyonel ve sosyal yönleriyle ele alınması gerekmektedir. Bu gelişmeler sonucunda; hemşirelerin de toplumda meydana gelen değişimlere cevap verebilecek düzeyde yeterli bilgi ve beceriye sahip olması ve hemşirelik mesleğinim dünyadaki değişimlere kayıtsız kalmaması büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla oluşturulan kitabımız iki bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde iç hastalıkları hemşireliğine temel oluşturacak konular, ikinci bölümde ise kronik hastalıklarla ilgili güncel bölümler yer almaktadır. Kitabın başka bir özelliği de yazarların ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde görev yapan akademisyenlerden oluşması ve yazarların akademik gelişmelerine katkı sağlamasıdır.

 

Bu kitabı hazırlarken hem lisans, hem de lisansüstü düzeyde eğitim alan öğrencilere ve meslektaşlarımıza bir kaynak olmasını hedefledik. Bu doğrultuda okuyucularımızdan gelecek olan eleştiriler ve öneriler doğrultusunda gerekli düzeltmeleri yapabilmeyi ve mesleğimize katkı sağlayacak bir kaynak kitap olmasını umut ediyoruz.

ISBN9786052369012
Basım Yılı2017
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı526
Yazar(lar)Prof. Dr. Nimet OvayoluDoç. Dr. Özlem Ovayolu

Yorum Yaz

Temel İç Hastalıkları Hemşireliği Ve Farklı Boyutlarıyla Kronik Hastalıklar

Temel İç Hastalıkları Hemşireliği Ve Farklı Boyutlarıyla Kronik Hastalıklar

Yorum Yaz