Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Hemşirelik Alanında Kullanılan Kavram Beceri ve Modeller Daha büyük görüntüle

Hemşirelik Alanında Kullanılan Kavram Beceri ve Modeller

9786057578488

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

480,00 TL


KDV Hariç: 480,00 TL

   Hemşirelik alanına yönelik olarak hazırlanan “Hemşirelik Alanında Kullanılan Kavram Beceri ve Modeller” kitabı Hemşirelik Esasları, İç hastalıkları Hemşireliği, Kadın, Doğum Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği olmak üzere toplam 7 bölümle ilgili konuları içermektedir.

     Bu kitapta her bölüme özgü temel kavram, beceriler yer almaktadır. Ayrıca her bölüme özgü genel olarak kullanılan hemşirelik modelleri ve bu modellerin kullanıldığı örnek araştırmalara yer verilmiştir. Bu kitabın hemşirelikte eğitim, yönetim, uygulama ve hemşirelik araştırmalarına temel oluşturacağı ve yönlendirici olacağı düşünülmektedir. Ayrıca hemşirelik biliminin temel kavram, beceri ve kuramlarına yer verdiği için hemşirelik eğitim program içeriğinin planlanmasında ve geliştirilmesinde de yol göstericidir.

ISBN9786057578488
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı1041
Yazar(lar)Prof. Dr. Nermin GÜRHAN, Doç. Dr. Ülkü Polat, Doç. Dr. Şengül Yaman Sözbir

Yorum Yaz

Hemşirelik Alanında Kullanılan Kavram Beceri ve Modeller

Hemşirelik Alanında Kullanılan Kavram Beceri ve Modeller

Yorum Yaz