Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Vajina A.Ş Daha büyük görüntüle

Vajina A.Ş

9786250011768

Bambuk Kitap

Tükendi

130,00 TL

104,00 TL

-20%


KDV Hariç: 104,00 TL

Vajina:
İnsan vücudunda kapladığı yer ile kafalarda kapladığı yer arasında uçurum olan organ. Adı telaffuz edilmekten en korkulan, en utanılan organ. Uğruna savaşların çıktığı, ülkeleri yıkan, krallıkları deviren organ. Kadınlığı ve anneliğin kutsallığını temsil eden organ. Yerinin ve şeklinin dışarıdan görülmemesinden dolayı en gizemli organ. İçinde olan, olmayan, olup olmadığı tam bilinmeyen hassas özel noktaları ile en çok tartışılan organ. Bebeği annesine kavuşturan yol, doğum kanalı.
Rahmin dışarıya açılan kapısı. Âdet kanının akış güzergahı. Soyun devamı için kadın vücuduna bırakılan sperm hücrelerinin yatağı, rezervuarı, yaşamaları için en elverişli yer. Ülkemizde kızlık zarı denilen gerçek adı himen olan giriş kapısı ile namus bekçisi. Geniş olsa suç, dar olsa suç. Islak olsa dert, kuru olsa daha ayrı dert. Yokluğu varlığından zor. Var olamadığı durumlar daha beter dert. (Bazı kadınlar doğuştan vajinaları kapalı dünyaya geliyorlar.) Üzerine kitap yazılmayı en çok hak eden organ, çünkü vajina hiçbir zaman sadece bir vajina değil. Söz konusu kadın olunca sahip çıkanı da akıl vereni de dahil, neyi yapması ya da neyi yapmamasını gerektiğini söyleme hakkı da herkese düşüyor. Anonim şirket, hakkı belirli pay ve paydalara bölünmüş olana denir ya; işte vajina hakkında herkes söz sahibi olduğunu iddia ettiği için böyle bir ironi ile konuya dikkat çekmek istedik. İşte bu yüzden kitabımızın adı Vajina A.Ş.

Vajina A.Ş. projemizde bizlere destek veren başta baş editörlerimiz Doç. Dr. Aşkı Ellibeş Kaya ve Osman Erdoğan’a ve kitabımızın içeriğine eşsiz deneyim ve bilgileri ile desteğini esirgemeyen Op. Dr. Aylin Anıl Arslan, Op. Dr. Azer Aras Uluğ, Op. Dr. Berk Karataş, Uzm. Psk. Dan. Buket Bayındır, Prof. Dr. Eray Çalışkan, Op. Dr. Esra Nur Özgür, Dyt. Funda Tuzgöl, Uzm. Dr. Harika Sönmez, Prof. Dr. Hüseyin Cengiz, Op. Dr. İnci Çavuşoğlu, Prof. Dr. M. Murat Naki, Doç. Dr. Ozan Doğan, Uzm. Psk. Sait Alişan, Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç, Op. Dr. Şule Kıray, Fzt. Yasemin İrkilata’ya teşekkürü borç biliriz.

ISBN9786250011768
Basım Yılı2023
Sayfa Sayısı292
Yazar(lar)Aşkı Ellibeş Kaya , Osman Erdoğan

Yorum Yaz

Vajina A.Ş

Vajina A.Ş

Yorum Yaz