Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

HEMŞİRELİK / Genel Hemşirelik

SAĞLIK İLETİŞİMİ -Makro Perspektif- Daha büyük görüntüle

SAĞLIK İLETİŞİMİ -Makro Perspektif-

9786254029370

Nobel Akademik Yayıncılık

80,00 TL

72,00 TL

-10%


KDV Hariç: 72,00 TL

Bu kitapta, sağlık ve hastalığın toplumsal yansımalarının iletişim zemininde incelenmesi amaçlanmıştır.
Konunun çok disiplinli çalışma gerektirdiği açıktır. Bu çerçevede kitap; tıp, hukuk, iletişim, sağlık yönetimi gibi farklı alanlarda çalışan uzmanların katkılarıyla ortaya çıkmıştır.
Her alanın kendine özgü bir araştırma ve inceleme geleneği bulunduğu için şekil ve içerik olarak bölümler arasında ortak bir standardizasyon hedefi güdülmemiştir. Böylelikle her alan kendi özgün bakış açısını kitaba yansıtabilmiştir.
Konuyu örgütsel perspektiften inceleyen yine ekibimizin editörlüğünde tamamlanan Sağlık Kurumlarında İletişim kitabı ile birlikte bu kitabın; sağlık hizmeti sunumunda görev alan sağlık personeline, bu alanda çalışacak araştırmacılara ve eğitim gören ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine faydalı olacağı düşünülmektedir.
Kitap, sizlerden gelecek eleştiri ve katkılarla sonraki baskılarında kendini yenileyecek ve geliştirecektir.

ISBN9786254029370
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı290
Yazar(lar)Ramazan Erdem, Sedat Bostan, Ali Yılmaz

Yorum Yaz

SAĞLIK İLETİŞİMİ -Makro Perspektif-

SAĞLIK İLETİŞİMİ -Makro Perspektif-

Yorum Yaz