Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

HEMŞİRELİK / Genel Hemşirelik

Enfeksiyon Hastalıkları ve Sterilizasyon Dezenfeksiyon Daha büyük görüntüle

Enfeksiyon Hastalıkları ve Sterilizasyon Dezenfeksiyon

9786257146012

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

250,00 TL


KDV Hariç: 250,00 TL

  Enfeksiyon hastalıklarının oluşturduğu bu korkutucu tablo 21. yüzyıl bilim camiasını, hastalıkların kaynağı olan mikroorganizmaların özelliklerini, insan ve çevreyle olan ilişkilerini derinlemesine incelemeye mecbur bırakarak, oldukça dinamik olan bu alanda faal her daldan sağlık çalışanını mikrobiyolojinin tarihçesini, temel ilkelerini bilmenin yanı sıra yeni hastalık etkeni, korunma ve tedavi metodlarını araştırmakla da mesul tutmaktadır.


     Bu kitap; enfeksiyon hastalıklarının temel özellikleri, bulaş yolları, hastane enfeksiyonları, sterilizasyon ve dezenfeksiyon yöntemleri, akılcı antibiyotik kullanımı gibi kritik konuları, her biri alanında uzman öğretim üyeleri tarafından tıp, hemşirelik, diş hekimliği, eczacılık, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulları gibi sağlık bilimlerinin her alanında okuyan öğrenciler için anlaşılması kolay, duru bir dille yazılarak özet referans bilgiler şeklinde sunan başucu kaynak eser olabilmesi gayesiyle hazırlanmıştır. Konu başlıkları temel noktalara indirgenerek, öğrenciyi ayrıntıda boğmaktan kaçınıp, kitabın taşınabilir bir hacimde muhafaza edilmesine gayret edilmiştir.

ISBN9786257146012
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı350
Yazar(lar)Prof. Dr. Kadriye Kart Yaşar

Yorum Yaz

Enfeksiyon Hastalıkları ve Sterilizasyon Dezenfeksiyon

Enfeksiyon Hastalıkları ve Sterilizasyon Dezenfeksiyon

Yorum Yaz