Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Romatoloji Hemşireliği Hastalıklar ve Bakım Daha büyük görüntüle

Romatoloji Hemşireliği Hastalıklar ve Bakım

9786057578778

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

520,00 TL


KDV Hariç: 520,00 TL

   Romatoloji Hemşireliği: Hastalıklar ve Bakım kitabı, romatoloji hemşireliği alanında çalı- şan, romatoloji hastalarına bakım veren meslektaşlarımızın ve öğrencilerimizin yararlanabi- leceği bir kitaptır. Son yıllarda romatoloji alanındaki gelişmelere paralel olarak hazırlanmış olan bu kitapta, alandaki ihtiyaca yönelik romatolojik hastalıkların hemşirelik yönetiminde; güncel çalışmalar, kanıt temelli uygulamalar ve rehberler esas alınarak anahtar uygulamalara yer verilmiştir.

Bu kitapla; bilim dünyasında yaşanan gelişmeleri takip etmeyi ve romatoloji hemşireliği alanındaki ulusal kitap/yayın eksikliğine de katkı sağlayamayı amaçlamaktayız. Bu kitabın hazırlanması aşamasında emeği geçen tüm yazarlara teşekkürlerimizi sunarız.

ISBN9786057578778
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı140
Yazar(lar)Doç.Dr: Esra OKAN Prof.Dr: Güler BALCI ALPARSLAN

Yorum Yaz

Romatoloji Hemşireliği Hastalıklar ve Bakım

Romatoloji Hemşireliği Hastalıklar ve Bakım

Yorum Yaz