Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Psikiyatri Hemşireliği İleri Düzey Uygulamalar için Psikoterapi Kanıta Dayalı Uygulama Rehberi Daha büyük görüntüle

Psikiyatri Hemşireliği İleri Düzey Uygulamalar için Psikoterapi Kanıta Dayalı Uygulama Rehberi

9786057578716

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

350,00 TL


KDV Hariç: 350,00 TL

    Bu kitap mesleğin doğası gereği , psikoterapi uygulamalarına son derece yatkın olan psikiyatri hemşirelerine genel bir çerçeve çizmek için dilimize kazandırılmıştır.Kitapta, hem psikoterapi eğitimi almakta olan hem de psikoterapiyi zaten uygulamakta olan meslektaşlarımız ve diğer ruh sağlığı çalışanları için son derece yararlı ve pratik bilgiler yer almaktadır.Psikiyatri hemşireliğine henüz giriş yapmış lisansüstü öğrenciler için ise farklı ve güncel psikoterapi yaklaşımlarına incelikli bir perspektif sunulmaktadır.Genç meslektaşlarımız bu kitaptan, kristalize edilmiş bilgilerden faydalanarak, eğitimini almak istedikleri psikoterapi yaklaşımına karar vermede de yararlanabilirler.Bu kitaptan sadece psikiyatri hemşirelerinin değil, psikoterapi uygulaması konusunda yetişmeyi amaçlayan ya da psikoterapi uygulamalarını yürütülen diğer sağlık disiplinlerinin de faydalanacağına inanıyoruz.

              Bu kitabın çevirisinde , üç bölüm editörü, 21 psikiyatri hemşiresi ve 1 psikiyatri asistanı hekim yer almıştır.Başta bölüm editörleri, Sayın Prof. Dr. Gülşen Terakye, Sayın Prof. Dr. Fatma Öz ve Sayın Doç. Dr. Nurhan Eren olmak üzere, kitabın dilimize kazandırılması ve meslektaşlarımızın hizmetine sunulmasında katkı veren tüm meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.Bu kitabı kaleme alarak, bizlere esi kaynağı olan ve hemşirelerin psikoterapist rolünü görünür kılmaya katkı veren Sevgili Kate Wheeller'in sesini, ülkemizdeki meslektaşlarımıza ulaştırmaktan duyduğumuz mutluluğu paylaşmak isteriz.

ISBN9786057578716
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı770
Yazar(lar)JUDITH HABER, PhD, NİSAN, BC, FAAN JEANNE A. CLEMENT, EdD, APRN, PMHCNS-BC, FAAN
Çeviri EditörüDr. Öğretim Üyesi Azize ATLI ÖZBAŞ Doç. Dr. Nermin GÜRHAN

Yorum Yaz

Psikiyatri Hemşireliği İleri Düzey Uygulamalar için Psikoterapi Kanıta Dayalı Uygulama Rehberi

Psikiyatri Hemşireliği İleri Düzey Uygulamalar için Psikoterapi Kanıta Dayalı Uygulama Rehberi

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar