Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Hafta Hafta Gebelik Daha büyük görüntüle

Hafta Hafta Gebelik

9789756797860

Papatya Bilim Yayınevi

290,00 TL


KDV Hariç: 290,00 TL


Bu kitap, ilk haftadan itibaren başlayıp bebeğinizin doğumuna kadar olan yaklaşık kırk haftalık hamilelik döneminde, anne adayının neler yapması gerektiği ve bebeğin gelişimi hakkında bilgiler vermektedir; aynı zamanda, anne adayına hamilelik sürecini nasıl geçirmesi üzerine öneriler sunmaktadır. Ayrıca, doğumdan sonra bebeğinizin büyüme eğrilerinin (boy ve ağırlık) çıkarılması ve sağlıklı gelişmesinin izlenmesi üzerine ek bilgi verilmiştir.

 

Hamileliğiniz süresince yol arkadaşınız; rehberiniz.

 

'Hafta Hafta Gebelik' adlı bu kitabımız, hem evrensel tıp bilimi hem de ülkemizin gelenekleri ve koşulları gözönüne alınarak 'Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı' Dr. Kağan Kocatepe tarafından hazırlanmıştır.

 

Hamile misiniz? Bebek mi düşünüyorsunuz? İşte kitabınız!

 

Kitabımız, her anne-baba adayının elinin altında bulunması gereken bir başvuru kitabıdır; böylesi bir eser ancak bu kadar yalın ve anlaşılabilir hazırlanabilir. Şimdiden bebeğinizi kutlar ve sağlıklı, anneli-babalı büyümesini dileriz.

ISBN9789756797860
Basım Yılı2009
Sayfa Sayısı190
Yazar(lar)Kağan Kocatepe

Yorum Yaz

Hafta Hafta Gebelik

Hafta Hafta Gebelik

Yorum Yaz