Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

HEMŞİRELİK / Dahiliye

Endokrin Hemşireliği Daha büyük görüntüle

Endokrin Hemşireliği

9786057874849

Hipokrat Kitabevi

600,00 TL


KDV Hariç: 600,00 TL

Değerli Bilim İnsanları ve Kıymetli Öğrenciler,

Endokrin Hastalıkları hemşireliği uzmanlığının anlam ve önemi son yıllarda giderek artmaktadır. İster İç Hastalıkları hemşireliği uzmanı olsun, ister de mesleğin ilk basamaklarını, heyecanla çıkmaya çalışan hemşirelik öğrencilerimiz olsun, bu mesleği kitaplar olmadan yapamaz. İşte bu kitap “Endokrin Hemşireliği Kitabı”, hem öğrencilerin hem de hemşirelerin bilgi gereksinimlerini karşılayabilmek amacıyla hazırlandı. Bu kitap ile hedefimiz değişen ve gelişen endokrin hastalıkları ve bakım bilgilerini, uzman akademisyenlerin aktarımı ile siz değerli bilim insanlarına ve kıymetli öğrencilerimize sunmaktır.

Eğitim hayatım boyunca endokrin ve diyabet alanında çalıştım. En büyük isteğim endokrin alanda bir bilimsel kitabı, meslektaşlarıma ve öğrencilerime kazandırmaktı.  Henüz ülkemizde ve tüm dünyada pandemi devam ediyorken, bu çok değerli bilgi kaynağının oluşturulmasında emeği olan tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum.

Yoğun ilgi, heyecan ve emek vererek tamamladığım bu kitabı; üzerimde emeği olan aileme, beni her zaman destekleyen eşime ve kızlarıma ithaf ediyorum.

ISBN9786057874849
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı666
Yazar(lar)Elif Ünsal Avdal

Yorum Yaz

Endokrin Hemşireliği

Endokrin Hemşireliği

Yorum Yaz