Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göz Hastalıkları   

Kanski Klinik Oftalmoloji Daha büyük görüntüle

Kanski Klinik Oftalmoloji

9789752778443

Güneş Tıp Kitabevi

4 250,00 TL


KDV Hariç: 4 250,00 TL

Bu olağanüstü kitabın dokuzuncu baskısı harika görseller ile önemli bilgilerle doludur ve genel oftalmaloji için yararlı ve kapsamlı bir temel yapıtaşı olması amaçlanmıştır.

Kitap basıldığı günden itibaren oftalmoloji ve optometri öğrencileri tarafından ana kaynak olarak görülmektedirİçeriğindeki eşsiz görsel kütüphane ile bu alanda çalışan her hekimin kütüphanesinde bulunması gereken *MUHTEŞEMbir kaynaktır.

 

Kısa ve öz olmasıyoğun bilgi içermesi ve organize formatıyla bir klasik haline gelmiştirKanski’ nin oftalmoloji konusundaki ansiklopedik bilgisidetaylara gösterdiği titizliğieşsiz yeteneği ve anısıeğitiminden yararlanan kişilerin zihninde bu kitapla yaşamaktadır.

 

Kitaphazırlığındaki en büyük zorlukyandal uzmanlarından bağımsızdünya çapında kitlelere hitap edecek kapsamda hedeflenmesiydiBunu yapabilmek içinJack Kanski'nin temel klinik bilgileri sistemik ve öz bir biçimde sunma konusundaki eşsiz yaklaşımı sürdürülmüştürBrad Bowling’in önceki iki baskı için detaylara gösterdiği titizlik ve dikkat son derece yardımcı olmuştur.

Altıncı baskıdaki gibi muayene tekniklerini anlatan bölüm ile başlangıç yapan altıncı baskıdaki formata geri dönülmüştürİleri tetkikler ise ilgili oldukları bölümlerde anlatıldı.

 

Alanının tartışmasız 1. sırada referans gösterilen eserin bu baskısında;

    • Her bölüm genetikimmünoterapi ve görüntüleme teknikleri dahil olmak üzere en son kanıta dayalı tanı ve tedavi yaklaşımları ele alınarak güncellendi.

    • Birçok yeni resim eklenerek görseller yenilendi.

    • Jack Kanski'nin önemli "ipuçlarınıdahil etme fikri kitaba tekrar dahil edildi.

    • Stajyerlerin klinikte sık görülen oftalmik hastalıkları yönetmeleri için yeterli pratik bilgiyi ve nadir görülen hastalıklarda internete başvurmadan muayenelerine hazırlanmalarını sağlamak için detaylı bilgiler eklendi.

    • Oxford Göz Hastanesindeki fotoğrafçılar ve araştırma personelinin desteği alınmıştır.

    • Jack Kanskinin devasa resim koleksiyonu bu eser kullanımına sunulmuştur.

    • Eşsiz göz resimlerini üreten sanatçı Terry Tarrant da dahil olmak üzere birçok kişi Klinik Oftalmoloji’nin önceki baskılarına önemli ölçüde yardımcı olmuştur.

  • Editörler, bu baskıda yer alan yüzlerce fotoğrafı olandünya çapında bir fotoğrafçı ve sanatçı Jonathan Brett ile çalışma şansına da sahip olmuşlardır.
ISBN9789752778443
Basım Yılı2021
Basım Sayısı9
Sayfa Sayısı972
Yazar(lar)John F. Salmon
Çeviri EditörüProf. Dr. Yonca Akova

Yorum Yaz

Kanski Klinik Oftalmoloji

Kanski Klinik Oftalmoloji

Yorum Yaz