Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göğüs Hastalıkları   

ABC Serisi Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı Daha büyük görüntüle

ABC Serisi Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı

9789757175957

Atlas Tıp Kitabevi

75,00 TL

60,00 TL

-20%


KDV Hariç: 60,00 TL

Arif KELEŞOĞLU
 

ABC Serisi KOAH Hakkında

  

Klinik Obstrüktif Akciğer Hastalığı KOAH, büyük oranda geri dönüşsüz ve ilerleyici havayolu darlığı ile karakteristik bir akciğer sorunudur. Hastalığın gelişiminde her ne kadar sigara tek en önemli risk faktör olsa da, bütün dünya çapında diğer risk faktörleri ile ilgili görüşler de ortaya çıkmaktadır. Her ne kadar tanıda gecikilse de KOAH, tedavisi birinci basamakta yönetilebilir, en çok hastaneye başvuru ihtiyacı gösteren tıbbi bir durumdur.

 
ABC Serisi KOAHın ikinci baskısı KOAHIN önemini çok-disiplinli saha ekibine göstermek amaçlı geniş bir gözden geçirme ile baskıya verildi. Özellikle spirometri, inhalerler,oksijen, ölüm, ölüme gidiş ve yaşam sonu sorunlar gibi yeni bölümlerin eklenmesi ile birinci ve ikinci basamakta hizmet veren, yeni hekimler, göğüs hastalıkları ve dahili branş hekimleri , aile hekimleri ve uzmanlaşmış tıbbi ekip için pratik bir kılavuz olacak şekilde, konularında yetkin, klinisyenler tarafından güncellenmiştir.

ISBN9789757175957

Yorum Yaz

ABC Serisi Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı

ABC Serisi Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı

Yorum Yaz