Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göğüs Hastalıkları   

Akciğer Hastalıkları Atlası Daha büyük görüntüle

Akciğer Hastalıkları Atlası

9786054145058

Poyraz Yayıncılık

Tükendi

125,00 TL

100,00 TL

-20%


KDV Hariç: 100,00 TL

Tıp bilimi hergeçen gün yeni bilgi akışıyla sonsuz bir bilgi bankası olmuştur. Çağımızın en önemli gelişmelerinden olan bilgisayarlar sayesinde hem bu bilgilere ulaşım, hem de bu bilgi¬leri tasnif etmek çok zor değildir. Ancak bilgiye ulaşmak kadar bu bilginin kullanımı da önem¬li bir gereksinimdir. İyi uygulama, verilerin bir araya getirilmesi ve görsellikle bunun pekiştiril¬mesi temeline dayanır.


Bu atlası hazırlarken çıkış noktamız yoğun bilgiyle okuyucuyu sıkıntıya sokmak yerine, uygu¬lanabilirliği ve görselliği göz önüne çıkarmaktı. Göğüs hastalıklarının önemli konularını gör¬sel materyaller ve kısa bilgi aktarımıyla okuyucuyu sıkmadan gözden geçirmek ana hedefi- mizdi. Umarız bu hedefimize ulaşmışızdır.
Akciğer Hastalıkları Atlası'nın hazırlanmasında katkıda bulunan ve arşivlerinden olgu örnek¬leri temin eden tüm yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu kitabın tasarım, dizgi ve ba¬sımındaki titiz çalışmalarından dolayı Poyraz Tıp Yayınevi değerli yönetici ve çalışanlarına, böyle bir çalışmayı hekim kitlelerine ulaştıran, basım ve dağıtım desteklerini koşulsuz olarak sağlayan Novartis İlaç FirmasTna ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür etmeyi bir borç biliriz.


Bizleri yetiştiren değerli hocalarımıza saygılarımızla...

İÇİNDEKİLER
1. Radyolojik Olgu Örnekleri 
2. Solunum Fonksiyon Testleri 
3. Arter Kan Gazı Analizi 
4. Bronkoskopi 
5. Solunum Yolları Mikrobiyolojik Örnekleri 
6. Sitoloji Örnekleri 
7. Patoloji Örnekleri 
8. Nükleer Tıp Örnekleri 
9. Polisomnografi ve Örnek Olgular 
10. Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) 
11. Astım 
Klinik Olgular


 

ISBN9786054145058
Basım Yılı2009
Sayfa Sayısı310
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Prof. Dr. Akın Kaya Prof. Dr. İsmail Savaş

Yorum Yaz

Akciğer Hastalıkları Atlası

Akciğer Hastalıkları Atlası

Doç.Dr.Akın Kaya
 

Yorum Yaz