Sipariş listesinde ürün yok
Daha büyük görüntüle 9786059929677
500,00 TL
425,00 TL
-15%
1.Mikrobiyolojinin gelişimi
• Mikroorganizmaların isimlendirilmesi, Mikroorganizmaların sınıflandırılması
• Mikroorganizmaların canlılar alemindeki yeri
• Protozoonlar – Algler – Virüsler - Küfler (Mantarlar) – Mayalar - Bakteriler
• Mikroorganizmaların üremeleri üzerine etkili olan faktörler
• Mikroorganizmaların bulaşma kaynakları
• Mikrobiyolojik kontrol yöntemleri
• Gıdaların mikrobiyolojik özellikleri
• Bakteriyel gıda zehirlenmeleri
• Mikrobiyoloji laboratuvarları
| ISBN | 9786059929677 |
| Basım Yılı | 2015 |
| Sayfa Sayısı | 264 |
| Yazar(lar) | Mustafa TAYAR, Canan HECER |