Sipariş listesinde ürün yok
Daha büyük görüntüle 9786259547787
5 Adet
800,00 TL
Dikkat: Stoktaki son ürün
İçindekiler:
1. Süt Yan Ürünlerinin Özellikleri, Uygulama ve Kullanım Alanları
2. Peynir Altı ve Yayıkaltı Sularının Toz Ürünlere Dönüştürülmesinde Kullanılan Teknolojiler
3. Peyniraltı Suyundan Protein Üretim Metotları ve Uygulama Alanları
4. Peynir Altı Suyundan Laktoz Elde Edilmesi
5. Peynir Altı Suyundan İçecek Üretim
6. İçme Sütü Endüstrisi Atıklarından ve Yağsız Sütten Kazein, Kazeinat ve Ko-Presipitat Üretimi ve Endüstriyel Değerlendirilmesi
7. Tereyağı Üretimi Sırasında Açığa Çıkan Yayıkaltı Suyunun Önemi ve Değerlendirilmesi
8. Yoğurt Suyunun Önemi ve Değerlendirilmesi
9. Ghee Üretimi Sırasında Oluşan Ghee Resıdue Önemi ve Değerlendirme
Yöntemleri
10. Süt Ürünleri Atık ve Yan Ürünlerinde Biyoteknolojik Uygulamalar
11. Süt Atıklarına Uygulanan Yeni Analiz Teknikleri
12. Süt Endüstrisi Yan Ürünlerinin Sağlık Üzerine Etkileri
13. Tahıl Ürünlerinin Kalitesinin Artırılmasında Süt Endüstrisi Yan Ürünlerinin Kullanımı
14. İçme Sütü Endüstrisi Atıkları
15. Süt Ürünlerinin Proses Aşamalarında Açığa Çıkan Atıklar ve Arıtılması
| ISBN | 9786259547787 |
| Basım Yılı | 2025 |
| Sayfa Sayısı | 428 |
| Yazar(lar) | Dr. Mehmet ÇELEBİ - Prof. Dr. Bedia ŞİMŞEK |