Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Süt Yan Ürünleri Teknolojisi ve Atık Yönetimi Daha büyük görüntüle

Süt Yan Ürünleri Teknolojisi ve Atık Yönetimi

9786259547787

Sidas Yayıncılık

5 Adet

800,00 TL


KDV Hariç: 800,00 TL

Dikkat: Stoktaki son ürün

  • İçindekiler: 

    1. Süt Yan Ürünlerinin Özellikleri, Uygulama ve Kullanım Alanları

    2. Peynir Altı ve Yayıkaltı Sularının Toz Ürünlere Dönüştürülmesinde Kullanılan Teknolojiler

    3. Peyniraltı Suyundan Protein Üretim Metotları ve Uygulama Alanları

    4. Peynir Altı Suyundan Laktoz Elde Edilmesi

    5. Peynir Altı Suyundan İçecek Üretim

    6. İçme Sütü Endüstrisi Atıklarından ve Yağsız Sütten Kazein, Kazeinat ve Ko-Presipitat Üretimi ve Endüstriyel Değerlendirilmesi

    7. Tereyağı Üretimi Sırasında Açığa Çıkan Yayıkaltı Suyunun Önemi ve Değerlendirilmesi

    8. Yoğurt Suyunun Önemi ve Değerlendirilmesi

    9. Ghee Üretimi Sırasında Oluşan Ghee Resıdue Önemi ve Değerlendirme

    Yöntemleri

    10. Süt Ürünleri Atık ve Yan Ürünlerinde Biyoteknolojik Uygulamalar

    11. Süt Atıklarına Uygulanan Yeni Analiz Teknikleri

    12. Süt Endüstrisi Yan Ürünlerinin Sağlık Üzerine Etkileri

    13. Tahıl Ürünlerinin Kalitesinin Artırılmasında Süt Endüstrisi Yan Ürünlerinin Kullanımı

    14. İçme Sütü Endüstrisi Atıkları

    15. Süt Ürünlerinin Proses Aşamalarında Açığa Çıkan Atıklar ve Arıtılması

ISBN9786259547787
Basım Yılı2025
Sayfa Sayısı428
Yazar(lar)Dr. Mehmet ÇELEBİ - Prof. Dr. Bedia ŞİMŞEK

Yorum Yaz

Süt Yan Ürünleri Teknolojisi ve Atık Yönetimi

Süt Yan Ürünleri Teknolojisi ve Atık Yönetimi

Yorum Yaz