Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Yem Katkı Maddeleri Daha büyük görüntüle

Yem Katkı Maddeleri

9786253756161

Akademisyen Kitabevi

1 200,00 TL

960,00 TL

-20%


KDV Hariç: 960,00 TL

TANITIM YAZISI

“Yem Katkı Maddeleri” başlıklı bu eser, modern hayvancılık ve hayvan besleme biliminin en güncel konularından birine ışık tutuyor. Kitap, yem katkı maddelerinin yalnızca hayvanların büyüme performansını ve verimliliğini artırmadaki rolünü değil, aynı zamanda hayvan refahı, çevre sağlığı ve insan beslenmesi üzerindeki etkilerini de kapsamlı bir şekilde ele alıyor.

Geleneksel katkıların yanı sıra probiyotik, prebiyotik, postbiyotik ve fitobiyotik gibi doğal alternatiflere geniş yer verilen kitapta, antibiyotik kullanımının sınırlandığı günümüzde, sürdürülebilir üretim için öne çıkan çözümler ayrıntılı olarak işleniyor. Ayrıca, hayvan atıklarının çevresel etkileri, metan emisyonlarının azaltılması ve doğal katkıların akuatik canlılar ile pet hayvanlarının beslenmesindeki rolü gibi konular da bilimsel veriler ışığında okuyucuya sunuluyor

Bu kitap, hayvancılık sektöründe çalışan yem uzmanlarından, veteriner hekimlere; çevre sağlığıyla ilgilenen araştırmacılardan, sağlıklı ve güvenilir hayvansal gıda üretimine odaklanan üreticilere kadar geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmektedir.

 

İÇİNDEKİLER

Bölüm   1 Mineral Yemler

Bölüm   2 A Vitamini

Bölüm   3 D Vitamini

Bölüm   4 E Vitamini ve K Vitamini

Bölüm   5 Suda Eriyen Vitaminler

Bölüm   6 Amino Asitler

Bölüm   7 Yağ Asitleri

Bölüm   8 Enzimler

Bölüm   9 Probiyotik, Parabiyotik ve Postbiyotikler

Bölüm   10 Prebiyotikler

Bölüm   11 Maya ve Mantarlar

Bölüm   12 Bitkisel Etken Maddeler

Bölüm   13 Karotenoidler

Bölüm   14 Organik Asitler

Bölüm   15 Emülgatörler, Stabilizatörler, Kıvam Arttırıcılar, Jelleştirici Maddeler

Bölüm   16 Lezzet Arttırıcılar

Bölüm   17 Renklendiriciler

Bölüm   18 Adsorbanlar

Bölüm   19 Arı Ürünleri

Bölüm   20 Yem Katkı Maddelerinin Üretim Teknolojileri

 

 

 

 

 

 

ISBN9786253756161
Basım Yılı2025
Sayfa Sayısı362 sayfa Kağıt: 1. Hamur 70gr Renkli 195 x 275
Editör(ler)Erol BAYTOK

Yorum Yaz

Yem Katkı Maddeleri

Yem Katkı Maddeleri

Yorum Yaz