Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Fonksiyonel Antioksidan Gıdalar: Yenilebilir Tohum Filizleri Daha büyük görüntüle

Fonksiyonel Antioksidan Gıdalar: Yenilebilir Tohum Filizleri

9786055267438

Sidas Yayıncılık

200,00 TL


KDV Hariç: 200,00 TL

Kitap konu başlıkları; Serbest radikaller & antioksidanlar, Yenilebilir tohum filizleri, Günlük beslenmede filizlerin ve çimlendirilmiş tohumların tüketim şekli, Çimlendirme işlemi:Gıda bileşenlerinde değişim, Çimlendirme işlemi:  Antinütrientlerde (anti-besin öğelerinde) değişim, Evde yenilebilir tohum filizi ve çimlendirilmiş tohum yetiştirme, Endüstriyel düzeyde yenilebilir tohum filizi yetiştirme yöntemleri, Endüstriyel yenilebilir tohum filizleri ve gıda güvenliği olarak sıralanıyor.

ISBN9786055267438
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı256
Yazar(lar)Evrim Özkaynak Kanmaz

Yorum Yaz

Fonksiyonel Antioksidan Gıdalar: Yenilebilir Tohum Filizleri

Fonksiyonel Antioksidan Gıdalar: Yenilebilir Tohum Filizleri

Yorum Yaz