Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Süt ve süt ürünleri analiz yöntemleri Daha büyük görüntüle

Süt ve süt ürünleri analiz yöntemleri

9786055267445

Sidas Yayıncılık

350,00 TL

297,50 TL

-15%


KDV Hariç: 297,50 TL

Kitap içeriğinde çiğ sütte bulunan mikroorganizmalardan başlanarak çiğ sütte, içme sütünde, yoğurtta, ayranda, peynirde, krema, kaymak ve tereyağında, dondurmada, koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt ürünlerinde yapılan analizler yer almaktadır. Ayrıca süt ve süt ürünleri için önemli olan antibiyotik, aflatoksin, yağ asitleri, peptit içerikleri gibi özel analizlere de yer verilmiştir. Kitapta bazı analizlerin farklı farklı bölümlerde tekrar verilmiş olması gözden kaçan bir hata olmayıp kitabın kullanım kolaylığını sağlamak için yapılmıştır. Kitapta farklı üniversitelerden katılan 11 yazardan gelen bilgiler bir araya getirilmiştir.

ISBN9786055267445
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı563
Yazar(lar)Zübeyde Öner Hatice Şanlıdere Aloğlu

Yorum Yaz

Süt ve süt ürünleri analiz yöntemleri

Süt ve süt ürünleri analiz yöntemleri

Yorum Yaz