Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Psikoloji

Bağlanma Daha büyük görüntüle

Bağlanma

9786052389409

Aganta Kitap

175,00 TL

140,00 TL

-20%


KDV Hariç: 140,00 TL

İki insan birbirini bulur, aşık olur ve sonsuza dek mutlu yaşarlar.

Peki ya gerçek hayatta?

“Hoşlandığınız kişiyi elde etmenin yedi altın kuralı”, “partnerinizi kendinize bağlamanın on yolu” ya da “mutluluğu yakalayan çiftler“... İnanalım mı bunlara?

İlişkiye yüklediğimiz büyük önemin tersine, bağlanmanın ardındaki bilim hakkında çok az şey biliyor ve yanlış algıların, efsanelerin esiri oluyoruz. Kendi karakterinizi ve bağlanma güdülerinizi tanıyarak güven ve huzur dolu, derin ve tatmin edici bir aşkın hiç de uzaklarda olmadığını görmeye hazır mısınız?

Bağlanma, ruh sağlığı uzmanları Amir Levine ve Rachel Heller’ın yıllar süren araştırmalarına dayanan verilerle iki insan arasındaki ilişkiye büyüteç tutuyor. Kendinizi ve partnerinizi yakından tanımanıza, ilişkinizdeki çatışmaların kaynağına inip çözüm yollarını fark etmenize yardımcı oluyor. Unutmayın, ilişkilerimiz şansa bırakılmayacak kadar değerli.

ISBN9786052389409
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı239
Yazar(lar)Amir Levine, Rachel Heller
Çeviri EditörüEbrar Güldemler

Yorum Yaz

Bağlanma

Bağlanma

Yorum Yaz