Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Diş Hekimliği

Diş Hekimliğinde Hipnoz Daha büyük görüntüle

Diş Hekimliğinde Hipnoz

978523654128

Quintessence Yayıncılık

200,00 TL


KDV Hariç: 200,00 TL

Eser, diş hekiminin mesleki alanda hipnoz kullanımını disipline ve sistematize eder.

Hipnoz transtan ibaret değildir. Diş hekiminin klinik yaşamında, hastası, yardımcı personeli, laboratuvar teknisyeni de dahil tüm iletişimlerinde etkili teknikleri de içerir. Bu nedenle;

1. Bölümde Klasik ve Ericksonian Hipnoz anlatılmıştır.

2. Bölümde ise, diş hekiminin klinik pratiğinde ihtiyaçlarını çözmek üzere, birinci bölümdeki bilgiler, diş hekimliğinin ana bilim dallarının başlıkları altında ayrı ayrı anlatılmıştır. Diş hekimliğinin içerisinde hipnoz sadece kaygı ve ağrı gidermekte kullanılagelmiştir. Halbuki hipnoz hastayı konsantre etmek, bulantısını ve diş gıcırdatmasını gidermek, ve hatta proteze alışmasını kolaylaştırmak gibi sayısız amaçlarla kullanılabilir. Pedodontide, periodontolojide, ortodontide, endodontide hipnoz gibi başlıklar ilk defa bu eserde ele alınmıştır. Bu bakımdan orijinaldir.



ISBN978523654128
Yazar(lar) Murat USLU

Yorum Yaz

Diş Hekimliğinde Hipnoz

Diş Hekimliğinde Hipnoz

Yorum Yaz