Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Cerrahi

Schwartz Cerrahinin İlkeleri Daha büyük görüntüle

Schwartz Cerrahinin İlkeleri

9789752778474

Güneş Tıp Kitabevi

5 000,00 TL


KDV Hariç: 5 000,00 TL

2020 için yayın değerlendirme kurumlarının, cerrahide önerdiği TEMEL KAYNAK!

Schwartz ’ın Cerrahi Prensipleri, alanın temel kaynak kitabının ötesindedünyanın önde gelen cerrahlarının bilgi ve tekniğinin uluslararası bir özetidir.

 

Yarım yüzyıldır başka hiçbir metin temel bilim, anatomi, ameliyat teknikleri ve son zamanlarda mesleki gelişim ve liderlik eğitiminde Schwartz ’ın Cerrahi Prensipleri kadar sağlam bir temel sağlamadı.

*** Dünyanın önde gelen cerrahları tarafından yazılanbu dönüm noktası referansı, genel cerrahideki her önemli konunun belirgin bir şekilde modern ve her şeyi kapsayan bir içeriği sunar.

 

Yeni iki ciltlik bir sunumla zenginleştirilen Onbirinci Baskı, son gelişmelere, kanıta dayalı cerrahi bakıma vurgu yapılarak tamamen güncellenmiş ve yenilenmiştir.

Dünyanın dört bir yanından heyecan verici bir dizi yeni katkıda bulunanlar, en yeni konularla ilgili yeni bölümler ve ayrıca materyalin anlaşılmasını ve ezberlenmesini kolaylaştıran mükemmel öğrenme yardımcıları bulacaksınız. Bu olağanüstü içerik, 800'den fazla fotoğraf ve çoğu tam renkli 1.300 çizimle ve önemli işlemleri gösteren çevrimiçi videolarla destekleniyor.

 

İşte 11. baskının şimdiye kadarki en iyi sürüm olmasının nedeni:

    • Ameliyat sonrası iyileştirilmiş iyileşme (ERAS), ayakta / ayakta ameliyat, ameliyat uygulamaları için kanıtlar, beceriler ve simülasyon ve web tabanlı eğitim ve sosyal medya gibi önemli konularda altı güncel yeni bölüm

    • Yüksek kaliteli tam renkli tasarımeşsiz bir illüstrasyon programını sergiliyor

    • Organ sistemi ve cerrahi uzmanlığa göre düzenlenmiş, cerrahi hastalıkların tanı ve tedavisinin yüksek verimli tartışmasına vurgu

  • En güncel kanıtları özetleyen tamamen güncel tabloların bolluğu, kutulu kilit noktaları, ayrıntılı anatomik figürler, teşhis ve yönetim algoritmaları ve tamamen güncel beğeni toplayan öğrenme yardımcıları (çoğu bu baskıda yeni) -tarih tabloları ve anahtar referanslar
ISBN9789752778474
Basım Yılı2021
Basım Sayısı11. Baskı
Sayfa Sayısı2448
Yazar(lar)F. Charles Brunicardi, Dana K. Andersen, Timothy R. Billiar, David L. Dunn, John G. Hunter, Lillian Kao, Jeffrey B. Matthews, Raphael E. Pollock
Çeviri EditörüProf. Dr. M. Mahir ÖZMEN

Yorum Yaz

Schwartz Cerrahinin İlkeleri

Schwartz Cerrahinin İlkeleri

Yorum Yaz