Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Cerrahi

Acil Cerrahi Daha büyük görüntüle

Acil Cerrahi

9789944510424

Nobel Tıp Kitabevi

950,00 TL


KDV Hariç: 950,00 TL

Değerli Meslektaşlarımız,

 

Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği olarak 2005 yılında basılan Travma kaynak kitabından sonra "Acil Cerrahi Kaynak Kitabı" nı sizlere ulaştırmış olmaktan mutluyuz. Travma kitabının yayınlanmasından sonra sizlerden aldığımız olumlu geri bildirimler, bu kitabın yazılma kararının alınmasında ve hazırlanmasında en büyük destekçimiz olmuştur. Acil cerrahi ile uğraşan her uzmanlık dalından hekime bilimsel katkı sağlayacağına inandığımız bu eser iki yıllık yoğun bir çalışmanın ürünüdür.

 

Acil Cerrahi kaynak kitabı 30 ana bölüm, 106 bölüm, konularında gerekli deneyim ve bilgi birikimine sahip 172 meslektaşımızın katkıları ile hazırlandır. Harcanan tüm çabalara rağmen eksiklik ve yanlışların olacağı gerçeğini şimdiden kabul ediyoruz. Sonraki baskılarda daha iyiye ulaşabilmek için önerilerinizle bizlere yol göstermenizi diliyoruz.

 

Saygılarımızla...

Cumhur Ertekin

Recep Güloğlu

Korhan Taviloğlu

ISBN9789944510424
Basım Yılı2009
Sayfa Sayısı1047
Yazar(lar)Dr. Cemalettin Ertekin, Dr. Recep Güloğlu, Dr. Korhan Taviloğlu

Yorum Yaz

Acil Cerrahi

Acil Cerrahi

Yorum Yaz