Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Cerrahi

Meme Hastalıkları Daha büyük görüntüle

Meme Hastalıkları - Cihan Uras

9786053355878

Nobel Tıp Kitabevi

345,00 TL


KDV Hariç: 345,00 TL

Meme sağlığı ve hastalıkları kadınların yaşamlarında önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle meme kanserinin kadınlarda görülen en sık kanser olması bu konuyu daha da önemli hale getirmektedir. Meme hastalıklarında multidisipliner yaklaşım çok önemlidir. Bu nedenle tüm sağlık kuruluşlarında meme sağlığı ve hastalıkları üniteleri kurulmaktadır. Meme kanserinin erken tanısında bu konuda yeterli eğitim almış uzman hekimlerin olması çok önemlidir.
Son yıllarda meme kanserinin tanı ve tedavisinde büyük gelişmeler sağlanmıştır. Bu gelişmeler yapılan yoğun araştırmalar sayesinde elde edilmektedir. Bu amaçla 2012 yılında Türkiye’de ilk kez Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi bünyesinde Senoloji Araştırma Enstitüsü kurulmuştur. Enstitümüzün amaçları arasında araştırma yapmak ve meme bilimine gönül vermiş meslektaşlarımıza eğitim desteğini sağlamak bulunmaktadır. Bu kitabı hazırlarken böyle bir amaçla yola çıktık. Kitabımız meme sağlığı ve hastalıkları konusunda multidisipliner bir yaklaşımla konunun uzmanları tarafından hazırlandı.
Kitabı hazırlarken meme bilimi ile ilgilenen değişik branşlardaki meslektaşlarımızın başvurabileceği kaynak bir eser olmasını hedefledik.
Prof.Dr. Cihan Uras

ISBN9786053355878
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı304
Yazar(lar)Prof. Dr. Cihan Uras

Yorum Yaz

Meme Hastalıkları - Cihan Uras

Meme Hastalıkları - Cihan Uras

Yorum Yaz