Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Cerrahi

Paratiroid Hastalıkları Daha büyük görüntüle

Paratiroid Hastalıkları

9786057578266

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

145,00 TL


KDV Hariç: 145,00 TL

Paratiroid  Hastalıkları, 

Günümüzde gelişen teknoloji ve yapılan bilimsel çalışmalar sayesinde paratiroid hastalıkları konusunda bilinenler artmıştır. Başka hastalıklar nedeni ile tetkik edilirken insidental olarak teşhis edilen paratiroid hastalarının sayısı son zamanlarda artmış, bu hastaların endokrinoloji ve cerrahi kliniklerine müracaat etme oranları da yükselmiştir. Bu ve benzer durumlar, paratiroit hastalıkları ile ilgili başlı başına bir kaynağın hazırlanmasının zorunlu kılmıştır.

Bu kitap temel bilimlerden ve klinik bilimlerin ilgili bölümlerinden bilim insanlarının katkıları ile oluşturulmaya gayret edilmiştir. Her bir disiplin kendi branşı ile ilgili konuya bir bakış açısı getirmiş ve mutidisipliner yaklaşımın oluşturduğu sinerji ile bu eser meydana getirilmeye çalışılmıştır.

Kitabın, konuyla ilgili tüm bilim insanlarına, hekimlere, tıp öğrencilerine ve tüm sağlık çalışanlarına faydalı olacağını ümit ediyoruz.

ISBN9786057578266
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı224
Yazar(lar)Prof. Dr. Cafer Polat

Yorum Yaz

Paratiroid Hastalıkları

Paratiroid Hastalıkları

Yorum Yaz