Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme Daha büyük görüntüle

Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme

9786253755294

Akademisyen Kitabevi

325,00 TL

260,00 TL

-20%


KDV Hariç: 260,00 TL

İÇİNDEKİLER

 

1. Bölüm Gastronomi̇ Turi̇zmi̇nde Yapay Zekâ Sohbet Robotu

Serkan BERTAN

 

2. Bölüm Sosyal Medya, Pazarlama ve Satış Strateji̇leri

Selin İŞEVCAN ERTAMAY

Mehmet Emre GÜLER

 

3. Bölüm Sürdürülebilir Gastronomi ve Uygulamaları

Taner ERDOĞAN

Mustafa Oğuzhan ERCAN

 

 

4. Bölüm Doğal Afetler ve Gastronomi

Handan HAMARAT

Ceyhun UÇUK

 

5. Bölüm Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Değişen Yemek Deneyimi

Muhammed Eren MASAT

 

6. Bölüm Dijital Rehber Uygulamalarıve Gastronomi Turizmi

Bülent YORGANCI

 

7. Bölüm Küresel Kültür ve Mutfak Kültürü

Yener OĞAN

Erkan DENK

 

8. Bölüm Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülmesi ve Dijitalleşme

Cemil GÜNDÜZ

 

9. Bölüm Gastronomi 5.0 ve Geleceği

Nilüfer ŞAHİN PERÇİN

Kübra ERBİL

ISBN9786253755294
Basım Yılı2025
Sayfa Sayısı204
Yazar(lar)Serkan BERTAN

Yorum Yaz

Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme

Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme

Yorum Yaz