Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fizyoterapi, Rehabilitasyon ve Spor Hekimliği

Üst Ekstremite Yaralanmalarında Rehabilitasyon Daha büyük görüntüle

Üst Ekstremite Yaralanmalarında Rehabilitasyon

9786257399197

Hipokrat Kitabevi

1 900,00 TL


KDV Hariç: 1 900,00 TL

2017 yılında basımını yaptığımız “Alt Ekstremite Yaralanmalarında Rehabilitasyon” kitabında bize yapılan olumlu geri bildirimler aynı formatta üst ekstremitede sık karşılaştığımız yaralanmalar ile ilgili bu kitabın yazımı için en önemli motivasyonumuzu oluşturdu ve bir seneyi aşkın başladığımız çalışmalarımız nihayet sona erdi.

Öğretmeden çok öğrenme odaklı bir eğitim anlayışının yaygınlaştığı ve bilgiye ulaşmanın kolaylaştığı günümüzde her saat başı ilgi alanlarımızla ilgili en az bir literatür yayınlanmaktadır. Yoğun pratiğimizde bu çalışmaların hepsini okuyup değerlendirmemiz mümkün olamamaktadır. Birbirimizden öğrenmenin çok önemli olduğuna inanarak yola çıktığımız bu kitabımız, alanlarında uzman olan çok değerli yazarlarımızın güncel literatürleri tartışarak ve tecrübelerini yansıtarak oluşturdukları tedavi algoritmalarını, rehabilitasyon yaklaşımlarını ve anahtar bilgileri içeren 75 adet bölümden oluşmaktadır.

Zaman mefhumu göstermeksizin birlikte çalıştığımız tüm yazarlarımıza, yayın koordinatörümüz Ali Çelik ve grafik tasarımdan Hüseyin Çağlıkasap’a verdikleri katkılardan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Editörler

Volga BAYRAKCI TUNAY

Zafer ERDEN

Cemil YILDIZ

ISBN9786257399197
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı1312
Editör(ler)Volga BAYRAKCI TUNAY, Zafer ERDEN, Cemil YILDIZ

Yorum Yaz

Üst Ekstremite Yaralanmalarında Rehabilitasyon

Üst Ekstremite Yaralanmalarında Rehabilitasyon

Yorum Yaz