Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fizyoterapi, Rehabilitasyon ve Spor Hekimliği

Ağrısız Eklemler Daha büyük görüntüle

Ağrısız Eklemler

9789752752788

Kuraldışı Yayınevi

98,00 TL

78,40 TL

-20%


KDV Hariç: 78,40 TL

Her türlü hareketimizi borçlu olduğumuz eklemlerimiz gerçekten mucize yapılardır. Onlar olmadan kılımızı kıpırdatamaz, parmağımızı oynatamayız. Peki, değerini yeterince biliyor muyuz? Özen  gösteriyor muyuz? Özellikle yaş biraz ilerleyince çeşitli ağrılardan, kireçlenmeden şikâyet etmeyen var mı? Kemik erimesi yaygın bir sorun değil mi? Dr. Barbara Hendel tam da bu sorunları ele alıyor ve ileri yaşlara kadar nasıl ağrısız kalabileceğimizi, nasıl hareketli ve aktif bir yaşam sürebileceğimizi anlatıyor.

Yaşam süresinin uzamasıyla birlikte vücudumuza özen göstermezsek, dengeli ve sağlıklı beslenmez ve yeterince hareketli olmazsak çeşitli hastalıklarla, bu arada eklem sorunlarıyla karşı karşıya kalmamız kaçınılmazdır.

Aslında biz henüz farkına varmamış olsak da genellikle 40 yaşından sonra eklemlerde yıpranma başlar. Bu, artrozun, yani kireçlenmenin sinsi başlangıcı olarak görülebilir ve kıkırdaktaki yıpranma belirli bir düzeyin üzerine çıkınca ağrılar da başlar. Eklemlerin bizim için ne kadar önemli olduğunu bu ağrılarla birlikte anlamaya başlarız. Ağrılı şikâyetler başladığı andan itibaren süreç ilerlemiş ve tedavi de zorlaşmıştır.

Elinizdeki kitap bu aşamaya gelmeden yapılacakları anlatmakla kalmıyor, bu aşamadan sonraki tedavi süreçlerini ve yöntemlerini de aktarıyor.

ISBN9789752752788
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı96
Yazar(lar)Barbara Hendel
Çeviri EditörüLütfiye Mülazımoğlu, Ömer Önder

Yorum Yaz

Ağrısız Eklemler

Ağrısız Eklemler

Yorum Yaz