Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fizyoterapi, Rehabilitasyon ve Spor Hekimliği

Mobilizasyon Notları Cep Rehberi Daha büyük görüntüle

Mobilizasyon Notları Cep Rehberi

9786057874108

Hipokrat Kitabevi

200,00 TL


KDV Hariç: 200,00 TL

FİZYOTERAPİSTİN OLMAZSA OLMAZI....

     Uzun yıllardır fizyoterapistler tarafından uygulanan bu yöntemler postürden başlayarak vücudun değerlendirilmesi ile birlikte derinlemesine yumuşak doku ve eklem tekniklerini içermektedir. Patolojilerin özelliğine göre seçim ve uygulama teknikleri ile çeşitli şekillerde kullanımları hakkındaki detaylı bilgiler görselleri ve tabloları bu kitapçıkta açıklanmıştır. 

     Pratik, kullanışlı ve cep kitapçığı olarak hazırlanan bu bilgi dolu hazineyi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bilimine kazandırdıkları için emeği geçen değerli arkadaşlarımız Doç. Dr. Fzt. Nihan Özünlü Pekyavaş, Dr. Fzt. Ayça Aytar Tığlı, Dr. Fzt. Aslıcan Çağlar ve Dr. Fzt. Mustafa Gülşen’e gönülden teşekkür ederiz.

 

 

Prof. Dr. Gül Baltacı                                                                                     Doç. Dr. Aydan Aytar

Fizyoterapist                                                                                               Fizyoterapist

ISBN9786057874108
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı244
Yazar(lar)Chistopher H. Wise, Dawn T. Gulick
Çeviri EditörüGül Baltacı, Aydan Aytar
Ebat "cm"12 x 16,5 cm

Yorum Yaz

Mobilizasyon Notları Cep Rehberi

Mobilizasyon Notları Cep Rehberi

Yorum Yaz